Lázár nem árulta el, hogy milyen csokit adott az ingyen dolgozó kalauzoknak az a cég, amelyik sok-sok milliót kapott az utasok számolásért – írja közösségi oldalán Hadházy.

Lázár Jánostól csak egy "pofátlan" válasz telt: Nem árulta el, milyen csokit adott az ingyen dolgozó kalauzoknakLázár János építési és közlekedési miniszter beszédet mond a keszthelyi Fenékpuszta majorság mintegy 3 milliárd forintos fejlesztésénének avatásán 2023. december 17-én. A majorság felújításával lezárult a Nemzeti kastély- és várprogram. MTI/Katona Tibor

Egy tábla csokoládét kapnak a kalauzok „ajándékba” azért, mert utasokat számolnak a MÁV járatain. A nagyvonalú ajándékot az a cég adja, amely sok tízmillióért vállalta el a feladatot – erről részletesebben itt írtunk.

A közbeszerzési értesítőben természetesen nincsen nyoma, így valószínűleg alvállalkozóként számolják az utasokat. Van tehát egy másik cég, amelyik még a csokiosztással sem bajlódik, csak a pénzt kell bezsebelnie.

Ez pedig valószínűleg a Rogánék által kitömött Balásy féle cég, amelyik 21 milliárdos propaganda keretszerződésében megbújt egy 75 milliós utasszámlálás is.

A politikus szerint Lázár szerződést sem adta ki, pofátlanul csak annyit “válaszolt”, hogy a szerződés egyes adatai fent vannak a nyilvános adatbázisban.

Na pont ebből “csak” az nem derül ki, hogy mennyiért és miért végezték el (azaz végeztették el a kalauzokkal egy csokiért) a munkát.

- írja a politikus, aki nem hivatalosan azért megtudta, hogy egy Merci csokit kaptak a kalauzok és hogy a cég nem a Balásy-féle propaganda cég alvállalkozójaként, hanem egy saját, nagyobb keretszerződésen belül “számolta” az ingyen utazókat.

Ami ugye további kérdésként felveti, hogy akkor a propagandán tízmilliárdokat kereső Balásy cége mit számolt 70 millióért?

- tette fel a kérdést.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Várható, hogy a söpredék elszemtelenedik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@Pusztai: A szumós képen nem tudtam nem ámulni!Hogy lehet 1 "disznónak" repülni?Aztán kapcsoltam:a finggal töltőtt már csak ilyen!
balos
A léserjankunak pedig elkezdtem sporólni 1 szívlapátra,hogy kiigazítsam a vigyorát a faszfején!
vacsi
Mit adott volna? Egy Sportszeletet!
Nanya
@human: Főleg akkor alszanak jól,ha elalvás előtt eszükbe jut a vörösiszap legendája !
NKF
Hiába,na! Itt van köztünk Köcsögházy tud mindent!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.