Új bejelentést tett Gulyás Gergely a pedagógus béremelésről az atv.hu-nak adott szilveszteri nagyinterjúban: pénteken Pintér Sándorék “csak” társadalmi vitára bocsátották a rendeletet, de hogy január elsejétől ne 10, hanem a 32,2 százalékos béremelés legyen, a Bizottság hivatalos visszaigazolására “feltétlenül szükség van”, az aláírás viszont még nem érkezett meg.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Pedig hazánk nagyjai fanfárok hangja mellett közölték, hogy "január 1,-től MINDEN PEDAGÓGUS 32,2% BÉREMELÉST KAP" Nem mindenki, nem 32,2% emelést fog kapni, hogy mikor? Az még kérdés!
Uraim! Tudatosba valótlant állítani, csak pontosan szépen illik!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
Szuverenitásvédelmi Hivatal. Az lesz. Nem béremelés a pedagógusoknak.
Nessy
@Shikari: Most kik állítottak tudatosan valólant? Én legalább is legutóbb a miniszterelnök szózatát hallottam, láttam a Hiradóban. Úgy szólt az igéret, minden pedagógus 32,2% emelést kap, ami a februári kifizetésben megjelenik.
izéke
Hát tehetnek ők róla hogy más lett a prioritás? Sokat kell tankolni a yachtot meg a repülőket,az vesse rájuk az első követ akinek a keze ügyében van!
division
@kereső: Nem tudom most mi van. Azt hiszem februárig marad még a bizonytalanság, majd akkor kiderül ki hazudott. Azért remélem óriási botrány fog kitörni ha ez most mégsem úgy lesz ahogy Orbán mondta (bár a magyar ember csak a karosszékéből forradalmár).
simmering73
A Kormánykabaré legújabb műsorát hallják "Itt a fizuemelés ott a fizuemelés" címmel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok