Új bejelentést tett Gulyás Gergely a pedagógus béremelésről az atv.hu-nak adott szilveszteri nagyinterjúban: pénteken Pintér Sándorék “csak” társadalmi vitára bocsátották a rendeletet, de hogy január elsejétől ne 10, hanem a 32,2 százalékos béremelés legyen, a Bizottság hivatalos visszaigazolására “feltétlenül szükség van”, az aláírás viszont még nem érkezett meg.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Pedig hazánk nagyjai fanfárok hangja mellett közölték, hogy "január 1,-től MINDEN PEDAGÓGUS 32,2% BÉREMELÉST KAP" Nem mindenki, nem 32,2% emelést fog kapni, hogy mikor? Az még kérdés!
Uraim! Tudatosba valótlant állítani, csak pontosan szépen illik!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Pedig hazánk nagyjai fanfárok hangja mellett közölték, hogy "január 1,-től MINDEN PEDAGÓGUS 32,2% BÉREMELÉST KAP" Nem mindenki, nem 32,2% emelést fog kapni, hogy mikor? Az még kérdés!
Uraim! Tudatosba valótlant állítani, csak pontosan szépen illik!
Pusztai
mióta fizeti Brüsszel a magyar béreket?
Designer
Pedig én már ma előre elköltöm a különbözetet!
division
@Shikari: Egyszer majd talán te is belátod legalább, mit is érnek kormányunk ígéretei. Azért az érdekes, hogy a Magyar Közlönyben már megjelent pénteken, és alá is írta a Miniszterelnök.
kereső
@division: Na, de akkor miért mondja GG, aki állitólag a minisztériumok vezetője, a minisztériumok összehangolója- kancllária miniszter, hogy ez még csak a tervezet- amely társadalmi vitára bocsájtatik. Vagy valaki hamarébb intézkedett a kihirdetésről, mint kellett volna? És miért kell erre "brüsszel" aláirása?
kereső
Hiányzik az aláirás? A nagyon szuverén magyar kormány gyámság alá került?
Nyírfa
Szuverenitásvédelmi Hivatal. Az lesz. Nem béremelés a pedagógusoknak.
Nessy
@Shikari: Most kik állítottak tudatosan valólant? Én legalább is legutóbb a miniszterelnök szózatát hallottam, láttam a Hiradóban. Úgy szólt az igéret, minden pedagógus 32,2% emelést kap, ami a februári kifizetésben megjelenik.
izéke
Hát tehetnek ők róla hogy más lett a prioritás? Sokat kell tankolni a yachtot meg a repülőket,az vesse rájuk az első követ akinek a keze ügyében van!
division
@kereső: Nem tudom most mi van. Azt hiszem februárig marad még a bizonytalanság, majd akkor kiderül ki hazudott. Azért remélem óriási botrány fog kitörni ha ez most mégsem úgy lesz ahogy Orbán mondta (bár a magyar ember csak a karosszékéből forradalmár).
simmering73
A Kormánykabaré legújabb műsorát hallják "Itt a fizuemelés ott a fizuemelés" címmel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.