Németh Szilárd azt mondja, Karácsony Gergely és Szabó Szabolcs átverte Csepelt.

Németh Szilárd tombol és keményen nekiment Karácsony Gergelynek: "A csepeliektől még a kedvezményes HÉV-bérletet is elvennék"

Fotó: Facebook/Németh Szilárd

Karácsony Gergely főpolgármester és Szabó Szabolcs csepeli országgyűlési képviselő (Momentum) átverte Csepelt, csak balhét akar – erről írt Németh Szilárd rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos, a Fidesz alelnöke, a kormánypárt országgyűlési képviselője a csepeli HÉV kapcsán kedden közzétett Facebook-bejegyzésében.

Karácsony és Szabó Csepelen is politikai balhét akar. Erre van a gazdáiktól megbízásuk, ezért fizetik őket. Ennek érdekében még a kedvezményes HÉV-bérletet is elvennék, s szokásos módon rákennék a kormányra

- írta a kormánypárti politikus.

Úgy folytatta, a csepeliek többsége – bízva a kampányígéreteikben – Karácsony Gergelyt főpolgármesternek, Szabó Szabolcsot országgyűlési képviselőnek választotta.

De ők nagyon átverték Csepelt. Nekik a mandátum nem a választóik képviseletéről, hanem csak a hatalomról és a pénzről szól

– értékelt Németh Szilárd.

Karácsony és Szabó ígéreteivel "teljes ellentétben" az utak borzasztó állapotban vannak, gumifaló, tengelytörő kátyú kátyú hátán, a Gubacsi híd katasztrofális, a Gerincút folytatása sehol sincs, kerékpárutat egy centimétert sem építettek. "Sőt, egyetlen fillér fővárosi támogatást sem adtak a kerületnek" – áll Németh Szilárd Facebook-bejegyzésében.

Forrás: MTI

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
...

Megint hazudsz, zsíros desznyó!
A kormányod veszi el a budapestiek és ingázók normális utazáshoz való hozzáférését!
DUPLÁJÁRA EMELITEK a közlekedésre fordítandó összeget!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Péter2
Helyes ,hogy elveszik a kedvezményt , mert nem volt más mint propaganda , ugyanis más agglomerációban nem volt kedvezmény , ez is csak azért volt mer ez a zsíros fejű paraszt ott lakik és így szerzett politikai előnyt , hogy kedvezményt intézett az ott lakóknak ! Ezért nincs itt pénz semmire , mert az a kedvezmény valahol hiányt termel, ismerve az ország gazdasági , pénzügyi helyzetét , ezek meg osztogatnak politikai haszonszerzés céljából, a pénzhiányt amit okoz azt meg kommunista módon meg fizesse minden magyar ilyen vagy olyan adóformába , csak azért , hogy ezek a söpredékek díszeleghessenek , " más faszával verhessék a csalánt "
Horizont
@Péter2: Ez most nem a Budapest bérletről szól amúgy?
Aki Én
Zsírdisznó!

Itt egy téma, amin még tombolhatnál. Ha már...

,,Virágzik a magyar demokrácia, itt a zseniális magyar találmány, a demokratikus diktatúra. Miközben megy a bohóckodás, az állam által felújított gyönyörű kastélyokat „törvényesen”, ingyen lenyúlják. Ennyi kastélya még az Orbán-családnak sem lehet, ezért arisztokratákat akarnak csinálni a tolvajcsalád strómanjaiból, oligarcháiból, üzletfeleiből és klientúrájából. Orbán most dönti el, kik lesznek Magyarország arisztokratái a következő ezer évben, ha fel nem akasztják őket, amire előbb-utóbb jó esély van."

nepszava.us/az-alkotmanybirosagi-szinjatek-utan-orban-kiralykent-osztogatja-a-kastelyokat-a-hubereseinek/
Nyírfa
Vadászkutya legyek, ha ezt most értem.
Első nekifutásra: ha Sziszi, akkor hiszi a piszi. Ez a behemót rátelepszik Csepelre, a saját párttársát is kicsinálná, ha Borbély hagyná magát. Tudjuk, mit akart a Duna-parti gyerektábor helyén, és mivé tette a birkózó akadémáit. Legutóbbi húzása, a Jedlik Ányos évnyitóján kitetetett Orbán-idézetek botrányba fulladtak. Tűnjön már el a közéletből!
puszt
@Péter2: Csepel NEM agglomeráció! Amúgy meg most nyert értelmet, h az ezeréves HÉV-ekből miért kellett vasútat kreálni... Segítek: azért, h Bicskéig érjen!
Dr. Proktor
Pontosítok: szokásos módon rákenik Karácsonyra!
Közeledik a választás, minden mocskot beleadnak...
Sakk Matt
...

Megint hazudsz, zsíros desznyó!
A kormányod veszi el a budapestiek és ingázók normális utazáshoz való hozzáférését!
DUPLÁJÁRA EMELITEK a közlekedésre fordítandó összeget!!!
szaboria1
Hagy tomboljon a guta talán megüti.
Qqberci
@puszt: Így igaz! Csepel Budapest XXI. kerülete
Sakk Matt
@Péter2: Egyrészt 10 éve működik ez a rendszer, sokaknak segítve a bejutást, közlekedést. Másrészt - azon túl, hogy Csepel Budapest része, a XXI. kerület -, a személyszállítás SOSEM RENTÁBILIS!
Ráadásul a MÁV-Volán tulajdonában van a HÉV, mégsem érvényes rá a vármegye-bérlet! Eddig a BKK bérlettel lehetett közig határig utazni, de a megállapodást az állam (mint tulajdonosa a MÁV-Volánnak) felrúgja pénzügyi vitára hivatkozva. Miközben 2 milliárdot kér számon a fővároson, tartozik felé 12 milliárddal!
Adjon 10 milliárdot és ne szopassa a polgárokat, és főleg ne verje rá a balhét Budapestre!!!
Horizont
@Nyírfa: 11:09
A fidesz alelnöke kizárt, hogy eltűnjön a zsírospacal. Sajnos.
Nem értem, hogy ezeket nem éri el a koleszterin??? Hájasok. Agyilag is.
Sakk Matt
@Sakk Matt: Kimaradt a "végig" szó...helyesen: Ráadásul a MÁV-Volán tulajdonában van a HÉV, mégsem érvényes rá VÉGIG - csak közig határig - a vármegye-bérlet!
Sakk Matt
...

Ezzel kéne óriásplakátokon és egyéb hirdetésekben kampányolni: DUPLÁJÁRA EMELTE A FIDESZ KORMÁNY A BUDAPESTIEK UTAZÁSI KÖLTSÉGEIT!
lusta
@Sakk Matt: Ennek a süket ellenzéknek adhatunk ötleteket, akkor sem lesz semmi.
szaboria1
@lusta: Az ellenzék csak akkor fog valamit elérni hathatósan tűntetést szerveznének.
jáger laszló
Sziszikém
Ideges ember nincs csak bolond
Ugye ismered ezt a szólást!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
lusta
@szaboria1: Ezek az eszetlenek egyelőre csak egymás ellen tüntetgetnek. Úgy látom, az ellenzék egyes vezetői meg vannak győződve, hogy csakis ők, más nem, meg egyébként. Szóval itt senki ne számítson semmi jóra. Mindenki meneküljön, amerre lát.
Orrba-szájba jövök a lengyel példával.8 évvel ezelőtt míg egyesek kormányon voltak, mások ellenzékben és kőkeményen gyepálták egymást. Mad jött 8 év pisiorkis ámokfutás és rájöttek, be kell állni, tetszik, nem tetszik, Tusk mögé, ha el akarják zavarni a pisiorkikat. Beálltak és most kormányozhatnak és a pisiorkik egymás után szépen, de nem csendben, mennek a börtönbe. Két volt miniszter és igazgató már megkapta a rendőrségi előállítást és irány a dutyi.
Dr. Proktor
@lusta: Hol látsz te ellenzéket? Itt csak csendes kollaboránsok vannak...
Ellenzék az amit a fidesz művelt Gyurcsány alatt!
Kovács Máté
Rezsi pápa vonyítsanak csak Budapest ügyében,hogy hallják a holdról is.
:))
Sakk Matt
@Dr. Proktor: Egy szekta mindig hatékonyabb!
percsi
@Nyírfa: Ábel Attila csepeli önkormányzati képviselő, alpolgármester, 2023.12.06.:
Tisztelettel kérem a csepeli politika résztvevőit, hogy botránykeltés és provokáció nélkül viseljék el Borbély Lénárd polgármester újraindulását. Azért zárattak ki bennünket a Fideszből, mert nem adtuk át Németh Szilárd alapítványának a Csepeli Munkásotthont, a Laurencz László Sportcsarnokot, és nem adtuk el neki a Kis-Duna-part jelentős részét.
Yoda69
Rezsigeci, luzerjanonal reklamalj! O az aki felrugja a szerzodest.
Qqberci
"a Gubacsi híd katasztrofális, a Gerincút folytatása sehol sincs, kerékpárutat egy centimétert sem építettek"

No de lett helyette atlétikai stadion...
levarosbukta
@szaboria1: Ne nevettess!Számtalan lehetősége lett volna az ellenzéknek utcára hívni az embereket, vagy rárepülni egy-egy ágazat tüntetésére és átvenni a gyeplőt. Egyszerűen nem érdekük, hogy a jelenlegi vezetés bukjon. Az a havi minimum kétmillácska amiért nem kell csinálni semmit nem tesz forradalmárrá senkit.
Nyírfa
@percsi: 14.13

Ha tárgyilagos akarok lenni, és az akarok, akkor el kell ismernem, hogy Borbély alatt fejlődött a kerület, jobban, nint amíg a szocialisták vezették. A behemót azonban mind erkölcsileg, mind értelmi képességeit illetően, minden képzeletet felülmúlóan fejletlen ember. Egy szellemi pacal.
Sakk Matt
@levarosbukta: Számtalanszor hívták is utcára tüntetni a pártok, szervezetek az ellenzékieket! Az ellenzéki polgár-melós-paraszt lusta. Ennyi.
Elégedetlen, de mástól várja a megoldást! Elpatópálosodott a baloldal :(
Sokszor azzal is beéri, ha az ő helyzete nem lesz rosszabb. Aztán, ha mégis, akkor megmagyarázza magának, hogy azért ANNYIVAL nem lett rosszabb.
Hogy a filozófusokat cseszegeti a kormány? Ki nem szarja le?
Az ápolónőket "besorozták" - pont leszarjuk!
A pedagógusok szarul keresnek? Na, azok úgyis csak lógatják a lábukat..meg egész nyáron vakarják a seggüket! Majd pont melléjük állunk!
MÁV-Volán dolgozók? Durva erős szakszervezetük van, majd megoldják! Meg aztán úgyis sztrájkolnak a g3cik, hogy szomorodjanak meg!

Aztán, amikor Girhes Gézáék üzemében leépítés van, mert felvásárolta a céget egy Kínai vállalat..vagy Mészáros egyik vállalkozása és utcára teszik, akkor Géza csodálkozik a legjobban, hogy csak 12-en lájkolják a panaszkodását, de holnap már le sem szarják. Pedig ő milyen keményen belájkolta a PDSZ kommentjét..még azt is jelezte, hogy esetleg ott lesz a tüntetésen! Igaz, akkor szitált az eső, délután meg időmérő volt..aztán a gyereknek volt meccse/előadása. De utólag is bekommentelt, hogy velük van...

Ehhez még hozzávehetjük, hogy a Fidesz szervezettebb hívei a szektához sírig hűek. Ráadásul olyan szinten elházmesteredtek, hogy ha csak belehallgatnak a melóhelyen a levegőbe és tüntetésről sodor feléjük egy szófoszlányt a huzat, azt azonnal jelentik a felettük lévő szektásnak, majd igen gyorsan eljut a hír - még ha nem is igaz, akkor is - olyan személyhez, aki már tud ártani.
Mert jogod van tiltakozni, csak nehogy megtudja bárki...
Nessy
Akkor nem tombolt Németh Szilárd, amikor Tarlós átadta a MÁV-nak a születése óta Budapesti Helyi Érdekű Vasutat ( HÉV) amin a főváros határán belül normál jeggyel és bérlettel lehetett utazni% Amikor a külső kerületeket a fővároshoz csatolták,, mődos9ltak a határok. Pl. 5 HÉV, anno Római Fürdő, ma Békásmegyer!
namihami
Akkor itt az ideje egy Rezsibuzi--Lézerjani biroknak!
""The Winner Takes It All"" !
balos
@Sakk Matt: Azt még hozzáteszem,hogy ők fogják megállapítani,hogy hogyan lehet a Budapestiekkel kibaszni!Most megegyeznek,hogy az jó színű legyen,aztán 1 éjszaka valamelyik fideSSes geci salátába rejti a kibaszós törvényüket nehogy a Fővárosi emberek járjanak "repülővel"!
balos
Ezt a rezsiszarmányt pedig tegyék fel a veterára hátha valamelyik farmer megveszi madár ijesztőnek!
puszt
Nem tudom, hányan sejtik úgy, h ez a választásokról szól...
-bejelentik, h nem lehet BKK bérlettel...
-bejelentik, h akkor legyen érvényes egész Budapestre a vasút bérlet...
A 8 millió NEM BUDAPESTI meg megjegyzi, h a budapesti bérletet KARÁCSONY miatt kell megvennie, pedig LÁZÁR ezt is elintézte volna!
telegdilaci
@Eladott Ország:Ez is egy vágásra érett Disznó a gazdájával együtt két diszpinty!
Sakk Matt
@puszt: Nem csak ők! Kollégám - pesti - már lökte a dumát, hogy Karácsony miatt...
Mert m1-et bambul..meg Isaura TV-t.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.