Hadházy Ákos szerint kétszeresen keres a bányáján Orbán Győző: egyszer, amikor kibányássza, és állami építkezésekhez eladja a követ, másodszor, amikor építési hulladékkal tölti fel a gödröket.

Orbán Győző hülyére keresi magát a gánti bányával – Hadházy szerint így verte az országot a családOrbán Viktor miniszterelnök (j) és édesapja, Orbán Gyõzõ a VIP-páholyban a labdarúgó Ligakupa döntőjén, a Ferencváros-Videoton FC találkozón a székesfehérvári Sóstói Stadionban 2013. április 24-én. Fotó: MTI/ Beliczay László

Az RTL riportja szerint bár civilek megtámadák a határozatot, a miniszterelnök apjának érdekeltségében lévő cég megkapta az engedélyt arra, hogy évi 400 ezer tonna építési hulladékot helyezzen el a gánti kőbányában.

A kormányhivatal közölte: szigorú szabályok alapján adták ki az engedélyt.

Forrás: rtl.hu

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
@jáger laszló: Etimológiailag az innováció szó visszavezethető az in-novare latin kifejezésre. Ennek jelentése: újulásban. A fogalom ennek megfelelően egyaránt magában foglalja a fejlődés bármilyen fajtáját, egyúttal kifejezi annak újdonságként felfogható mivoltát.
Csak hogy tudd,mit jelent az innováció. Ha ez neked erről szól...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jáger laszló
Ez az igazi innováció!!!
Csak ennyi
barátilag
J.L.
izéke
@jáger laszló: Etimológiailag az innováció szó visszavezethető az in-novare latin kifejezésre. Ennek jelentése: újulásban. A fogalom ennek megfelelően egyaránt magában foglalja a fejlődés bármilyen fajtáját, egyúttal kifejezi annak újdonságként felfogható mivoltát.
Csak hogy tudd,mit jelent az innováció. Ha ez neked erről szól...
jáger laszló
@izéke: Mindezt L hiszem
Et pedig 1 kőbánya +újítása,újra hasznosítása 1ebek között!!!
Ez sem semmi projekt!!!??
A semmiből értékteremtés!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
batátilag
Horizont
Orbán Győző 83 éves. Ki hiszi el, hogy ő ügyködik még???
Egyébként a fia révén gazdagodott meg akárcsak a Lőrikéjük a nagyon okos igazi üzletember.
Költsék gyógyszerre, kriptára.
Clavigo
@Maccska: hülye vagy te safranek... Ha a fogadból kilopnák a tömést,,,annak is nyáladzva tapsolnál... idióta.
Clavigo
@Maccska: Tehát akkor ezek lopnak mégis ? Ha jól értelek...
namihami
A vér nem válik vízzé, és ez oda--vissza alapon igaz!
colibri
Nézd már! Ez az öreg orbán -aki hülyére keresi magát a kőbányával - szintén a zsebében tartja a kezét. Úgy látszik, a zsebhoki az orbánccsaládban népszokás...
balos
@colibri: Félnek,hogy meglátszik a türk fogazat rajta!
izéke
vitéz kőbányai orbán győző :)))
rücsü41
A képről megállapítható hogy a két Orbán egyre jobban hasonlít egymásra még kinézetileg is.A belső tulajdonságok is egyre jobban közelítenek egymáshoz.Lassan de biztosan az ijabb Orbán is ugyan olyan lesz, lehet hogy akarata ellenér , amilyen az öreg Orbán, hogy Hadházi is megírta egy dologból kétszer húz hasznot.A kőbányáknál az állami kő megrendeléséknél egyszer a kő szállításból, másodszor a kitermelt bányába az építési törmelék elhelyezéséből. Egy rókáról kétszer húzza le az öreg Orbán a róka bőrt.Viktor ezt sokkal jobban csinálja , mert ő a magyar lakosságról legalább hétszer húzza le a bőrt, s ez meg is látszik a lakosság gazdasági helyzetén, mert Róna úr szerint Magyarország az EU legszegényebb állama , pénz és tőke nélkül kell a gazdaságunkat felélesztgetni.Itt Orbán nem arra törekszik gazdag , jól élő állampolgárok éljenek, hanem arra hogy a gazdasági mutatókban jól álljunk,de úgy látszik ezekben a számokban csak hátulról vagyunk az élen.Emlékszem egy Gyurcsány Orbán választási vitára, ahol gazdasági témákban Gyurcsány lemosta a pályáról Orbánt, s már akkor is látszott hogy Orbán gazdaság témákban nem igen járatos.Sajnos engedtük hogy a gyakorlatban többször is ismételjen.Csak abban lehet bízni hogy egyszer maga is belátja, hogy neki ez a téma magas, és nem tudja átugrani!
colibri
@rücsü41: A belátásában lehet bízni, de soha nem valósul meg. Orbán nem az az ember, aki okosabbakra hallgasson (bár eszméletlen összegek mennek a tanácsadóira), mert kizárólag saját magát tartja a legokosabbnak. ...és addig, amíg ráhagyják és senki nem fordul szembe vele, nem változik semmi.
Lepényleső
...és még mondja valaki,hogy itt a diktatúra uralkodik,- amikor szemmel látható,hogy ez egy családi vállalkozás,
hasonlóan mint az a szicíliai családok között közismert szervezet,- hogy bűn-e,- erre felel a lelkiismeret,aztán
előbb-utóbb független bíróságon aki érintett,talán a következő században,ha a birkákból evolúció által már ember lett?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.