Személyes okok miatt nem indul egyéni képviselőjelöltként a következő országgyűlési választáson.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Hát bizony! Nehogy túltámogassatok...
Pusztai
te fasz elveszitek az összes bevételt, 1,%-ot visszadtok!!!
ez rablás!!!
fasz karácsony meg nem kiabál, és nem lövi le a geczit és csürhéjét.
Eladott Ország
A fővárosiak egy percig sem hitték, hogy "tultámogatod őket, mindíg is tudták, hogy csak egy gerinctelen lúzeres szarjankó vagy, aki ráadásul még közpénzből is "kefél'!
Eladott Ország
Semmilyen garanciát nem látok arra vonatkozóan, hogy nem fogják még kismilliószor eljátszani ezt a húzd meg-ereszd meg játékot annak függvényében, hogy mennyi szavazatot akarnak vásárolni, naná hogy megtévesztéssel. És még Demcsákot is lerépáztatta közpénzen! Hát tényleg mekkora hős mán! "Nagyon megtetszett, hogy a jelenlegi székemből más városokat is szopathatok, tönkretehetek, nemcsak Hódmezővásárhelyt, ehhez képest egy polgármesteri megbízatás visszalépés lenne." - indokolta döntését Lázár János. Aki már a mikrofonra se bír ránézni, mert azt hiszi egy farok. Egy +50-es kiégett melegpornós. A fidesz kommunikációs tréning level kitudjahány..
- Lázár nem akar indulni hódmezővásárhelyen, pedig nyerne.
- a szalonna elment kávézni magától brüsszelben, nem elzavarták.
- a Néppártból mi léptünk ki, mint macskát szarni.
- nekünk nem kellenek a brüsszeli pénzek, csak állandóan ránk sózzák. Remélem hamarosan a börtönbeli helyi lökdösődésben fognak felőrlődni az energiái, Persze villanyoltás után. Lóvelnesszes lóf*sszal a seggedben takarodj a kastélyod pincéjébe bőgni! Nagyon megtetszett neki az uradalmi (Mezőhegyes) földes úr, ménösgazda szerep jövedelmezőbb, a radar alatt van, a végtelenített bank kártya így is / úgy is a rendelkezésükre áll, akkor meg minek bohóckodni bármely f*szom Bigtor minisztériumban. Úgy érzi, „nem szeretne részt venni a helyi iszapbirkózásokban”. Ehelyett az országos iszapbirkózásokban szeretne részt venni.
SÍva
Nos! Nem tudom a nép mikor áll már fel és követeli, hogy takarodjatok mert a 14 év alatt tönkre tettétek az országot, és az embereket, Pénztáros Lőrinc meg a saját lábakon állók és lézer Jani, a kakadu, meg tónika és ki tudná felsorolni az összes közpénzen hízott rablót! Azért hülyék nem vagyunk, nem célunk, hogy túltámogassuk a parlamentben ülő rablóbandát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.