Elmondása szerint az egyensúly és a növekedés kéz a kézben jár egymással.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Szép tervek, ami egy éjszaka módosítanak össze, vissza!
Tessék mondani, ha már féléves szinten látszott, hogy gond van/lesz az adóbevételekkel, akkor a felelőtlen pénzszórás helyett nem kellett volna visszafogni a felesleges pénzszórást? Vagy a miniszterelnök ezt nem látta, esetleg nem mert neki senki szólni, hogy kicsit fogja vissa magát? Kevesebb propaganda, felesleges repkedés a nagyvilágba, kevesebb támogatás a sportnak, egyházaknak, más országoknak (kivéve persze Ukrajna), kegyenc.eknek? Eretnek gondolat, pl a TAO szüneteltetése.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pusztai
@Nessy: igen, eretnek.
A nyugdíjakat csökkentik helyette, azzal, hogy nem emelik annyival mint kéne.
De ezt teszik 13 éve.
kereső
@Nessy: Nem a TAO-t kell szüneteltetni, hanem a TAO "látványcsapatsport/ alias foci/ kedvezményeit. Ideje lenne, ha már "profi liga" a magyar bajnokság, akkor a csapatok ne az adófizetők adóiból éljenek, hanem úgy mint a valóban profi ligások- reklámok, szponzori pénzek-mert az, hogy egész ország "szponzorálja" a fradit-/kubatovot/- az nem profi.Magán tulajdonban lévő kluboknak épitettünk stadiont, magántulajdonban lévő stadionokat tartunk fenn adókból, és magántulajdonban lévő egyesületek alkalmazottainak/focistáit/ fizetését álljuk adókból- méghozzá igen magas szinvonalon.
Mert mig a pedagógus társadalom azzal szembesül- sokan több diplomával, és évtizedes pályafutással-hogy majd öt év mulva akár 800 ezer forint bruttó fizetése is lehet, addig ezek a szintén adóból fizetett "aranylábak" már most többszörösét "érik" fizetésben. Valami nagyon nagy gubanc van az "értékrendekkel"- persze, ahol a kultúra napját az ország győzikével és tóth gabival fémjelezi, mi más is várható. Ez orbán értékrendje, kultúrális szinvonala- amely ma már elvárás az egész országtól. Ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kereső
Egyensúlyról ne hadoválj miska, amikor kettős deficitben él az ország már több mint két éve. Ha lenne "egyensúly", akkor nem lenne szükség visszamenőleges adóemelésre- felboritva és kiszámithatatlanná téve a vállalati tervezést, gazdálkodást.
Hogy a francba tudtál ilyen mélyre süllyedni.
Nessy
@Pusztai: Gondolod, hogy ezek az ő ötletei??? Ne légy ilyen naiv! Ő csak a balhét viszi értük!
Clavigo
Visszamenőleges adoztatás...+ az " egyensúly is kéz a kézben jár...? Idióta karcagi könyvelő ...!
balos
@kereső: A kultúrha kitermeli a kisgömböceit!Akik befalnak mindent ami nekünk jár-NA!Na ná!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.