Ellenzéki kezdeményezésre összehívta hétfőre az Országgyűlés rendkívüli ülését Kövér László házelnök a svéd NATO-csatlakozás tárgyában, ám a kormány pártok már bejelentették, hogy bojkottálják a mai munkát.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Igazmondó Vikkancs ezt a parancsot adta a bohócklubnak...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Igazmondó Vikkancs ezt a parancsot adta a bohócklubnak...
izéke
Ezek a fenenagyon szuverén képviselők ellent mertek mondani viktornak aki egyfolytában könyörög nekik,hogy szavazzák már meg azt a csúnya csatlakozást? Pláne egyhangúlag lázadnak ellene? :))))))) huuu de jó vicccccc
Nessy
Mi ebben a meglepő! Megtehetik? Megtehetik! Meg is teszik! A fidesz féle demokrácia legnagyobb dicsőségére!
A hívek lelkesen, állva tapsikolnak.
Nessy
@izéke: Új képviselő tipus! Kormány frakció, "önálló véleménnyel bíró" droidokkal!Ezt még egy demens otthon lakói sem hiszik el!
kereső
@Nessy: Ez is egy igazi "hungarikum"!
nejlontacskó
@Őrnagy: csak nem, a 99%-al kell jóban lenni?
Nessy
Minő nagy igazság! Kormányunk mindenkivel "jóba van." Más államok vezetőit, politikusait nem nevezik "ellenségnek", nem teszik a fotójukat óriás plakátra, és rakják vele tele az országot. Politikusaink soha senkiről nem nyilatkoznak sértő módon! Még az sem volt probléma, hogy az 1956-s felkelőket tankönyvben nevezte más ország fasisztának. Azóta is jó barátja a kormánynak!
kereső
Akkor, most egy kissé megkésve, de emlékezzünk meg Február 1-ről, a Köztársaság emléknapjáról.A magyar nemzetgyúlés 1946. február 1-én hirdette ki Magyarország új államformáját: Köztársaság.
"A “köztársaság” csodálatos kifejezés. A szó leír egy államformát is, ám valójában sokkal mélyebb értelme van. Kifejezi a közös ügyeink feletti közös rendelkezés jogát is, hiszen eredeti - még az ókorból származó - jelentése a zsarnokság feletti győzelmet is jelenti.
Magyarország formai értelemben köztársaság, de nem a véletlen műve, hogy a mai hatalom még az ország nevéből is elhagyta a “köztársaság” szót. A “fülkeforradalom”-nak csúfolt alkotmányos puccs minden hatalmat, minden befolyást kicsavart a magyar polgárok kezéből, és ma egy szűk csoport a tényleges politikai, gazdasági hatalmát kizárólag arra használja, hogy mesés vagyonokat harácsoljon az ország, a “köz” rovására.
Amikor a köztársasági Magyarország kiemelkedő alakjának, Bibó Istvánnak a szobrára koszorút helyezek el, kifejezem azt is, hogy a legnemesebb feladatunk és kötelességünknek a “köztársaság” visszaállítását tekintem.
Magyarország ismét olyan ország lesz, ahol minden egyes magyar embernek vele született joga a társadalom javaiból méltóan részesedni, és a köz ügyeiben saját nézeteit és érdekeit képviselni. Így válik Magyarország ismét a köz társaságává, azaz demokratikus köztársasággá.
Ezért küzdünk és ehhez kérjük minden magyar demokrata támogatását!"
/Dobrev Klára/
Nessy
@Őrnagy: Azért nem éltek olyan rosszul a "Kádár diktatúrában" a most lelkesen komcsizó Bayer, Bencsik elvtársak, és a CÖF "üldözött" vezetői, Csizmadia, Széles elvtársak sem! Hazánk nagyjai is akkoriban tandíj nélkül jártak egyetemre, kaptak kollégiumi helyet. Sőt egyik, másik Soros ösztöndíjjal nyugaton is tanulhatott.
Ha lesz rá időm, és kedvem sajnálni fogom őket!
Cherry
Pénzt megvonni,a retkes fidesz csőcseléktől
balos
@Őrnagy: gecinyilastrutymó!a kitartód 2 év alatt több embert védett halálba,mint az "Átkos" rendszer 43 év alatt!Keresd meg a diplómutyid,mert a számokkal is átvertek a kitartóid!
Pusztai
Ide is ok:
Nem értem.
Lattmann Tamás jogÉSZ azt mondta: a NATO csatlakozáshoz nem kell a tagállamok ratifikálása ahhoz, hogy tag legyen aki kérelmezi, elég ha a többi NATO állam jóváhagyta a jelentkezést, majd a
KÉRELMEZŐ ORSZÁGNAK KELL RATIFIKÁLNI ÉS EZZEL TAGGÁ VÁLIK.
EZ RÉGEN MEGTÖRTÉNT AZÓTA CSAK A CIRKUSZ MEGY.
.Most ennyi hülye van vagy Lattmannak nem volt igaza??
Olyan még nem volt, tehát ennyi hülye van és szeretik a cirkuszt.
Nessy
@Maccska: Bayer a Szabad Nép publicistája, Bencsik a Munkásőr lap főszerkesztője. Csizmadia egy kúlker vállalatnál volt vezető beosztásban, Széles Gábor a Videoton vezérigazgatója!
Üdvözlöm a "vén munkásőrkurva" rokonait!
Nessy
@Őrnagy: Kéretik elolvasni a,mihez hozzá méltóztatik szólni! Négy nevet és később azok beosztását írtam le! Mint megrögzött pártonkívüli, egyetlen rendszernek sem voltam, és vagyok a nyertese!
Üdvözlöm a "gyagyás vén szipirtyó" hozzátartozóját, aki egykor jó modorra tanította!
rücsü41
Olyan módon viselkedik a FIDESZ és a KDNP, mintha nem az lenne a feladata a képviselőknek , hogy a parlamenti ülésen részt vegyenek és az ország érdekeinek megfelelő döntést hozzanak.Orbán a múlt héten is kijelentette hogy a magyar kormány javasolja a svédek csatlakozásának elfogadását, de ez csak olyan kamu hozzájárulás volt, mert már előre jelezte hogy a képviselőik nem mennek el a rendkívüli ülésre.Színházat játszik a kormány és szavazó bázisa a kormánypárti oldal, mert most azt bizonyítgatják, hogy náluk nem úgy működik a frakció, hogy amit Orbán megmond, azt mind megszavazzák csont nélkül és azonnal.Ezeknek a képviselőknek nem az a fontos hogy NATO egy egy erős állam erős hadseregével bővüljön, hanem az hogy jöjjön lábhoz a svéd miniszterelnök, hogy megalázzuk makacs kitartó magatartásáért, s ha már a törökökhöz elment, akkor nekünk is kijár"ez a tisztelet!"Nem gondolnak arra ezek "a 130 valahány bátor ember ",hogy lesz ennek a magatartásnak még böjtje is.
Nessy
@Maccska: Így igaz. Előtte a Műszertechnika vezérigazgatója volt!
Pusztai
@Nessy: Majdnem dolgoztam nála több mint 30 éve, akkor még mezőgazdasági elektronikai mérőeszközöket - búza nedvesség mérő,- készítettek mint kisszövetkezet.
Nessy
@Pusztai: Aztán később ZRT lettek, Széles elnök vezérigazgatóval az élen. A mi a Videotonból maradt a privatizálás után annak ma is az egyik tulajdonosa.
Pusztai
@Nessy: A Műszertechnika az Széles tulajdona volt, a Videotont megvette majd az Ikarust is amit szétbaszott.
A Videoton aztán bedolgozott USA-nak merev lemezeket stb gyártottak, ma mit csinálnak nem tudom már.
Egészen elment balfaszba és az örökmozgót reklámozta amit csináltak, .. o))
Aztán bebújt a geczi seggébe.
Nessy
@Őrnagy: Rossz helyre méltóztatott adresszálni a hozzászólást! Nem voltam Soros ösztöndíjas anno, nem voltam a Liberális Internacionálé alelnöke, nem alapítottam pártot Soros támogatásával!
Az egyéb szöveg legyen hite szerint!
Nessy
@Őrnagy: Miután megrögzött párton kívüli voltam, vagyok, van amiben egyet is értek a jelen hozzászólásodban.
Nessy
@Őrnagy: Emberi hangnemben szeretek érveket ütköztetni.
Nessy
@Őrnagy: Az a gond, hogy a puding próbája, ha megeszik. A fidesz is eredetileg jól indult. Viszont nem ok nélkül van sok helyen, hogy két ciklus, és nincs tovább! A hosszabb ideig tartó hatalom jellem torzító. Vagy kipróbálunk mást, vagy mire felébred a jó nép, nem lesz szabd országa. Választhat: Orosz, kínai, egyéb!
simmering73
A Fővárosi Nagycirkusz bemutatja: 135 bohóc bojkottálja a manézst.
nejlontacskó
@Őrnagy: nem gondolom, hogy sértegettelek volna, de bazd meg a kurva anyádat GYAGYÁS!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.