Az Index információi szerint népszerűségi és ismertségi indexeket kezdtek el mérni.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Hát abban a nagy fideszes szemétvödörben kutakodhatnának még egy kicsit, nem kell rögtön az alján kezdeni!.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pusztai
Hát abban a nagy fideszes szemétvödörben kutakodhatnának még egy kicsit, nem kell rögtön az alján kezdeni!.
Qqberci
Elképzelem a tojásfejű kaszinótábornokot... Inkább nem...
szaboria1
A felsoroltak egyike sem lenne méltó rá.
Nyírfa
A fidesznek nincsen erre a posztra embere, és, ha a társadalom most valóban nyomatékosan kifejezi a saját akaratát, akkor van esély a kormány további gyengítésére, akár megbuktatására is.
kereső
Pártkatonában, orbán lojalitásban tudnak csak gondolkodni. Navracsics lenne a legmegfelelőbb, hiszen az ő hathatós közreműködése kellett a Köztársaság Alkotmányának megpuccsolásához, a jogállam lebontásához, a demokrácia felszámolásához.
Pálinkás Pál
merkely...ezzel aztán nullára írja magát...ha még egyáltalán lehetséges...egy világhíres szívsebészből így lesz seggnyaló patkány...ugye emlékszünk rá..." indokolt volt a 16 000 lélegeztetőgép beszerzése "..by merkely béla...
kereső
Edorálni kell még tovább a "köztársaság elnöki intézményt"- amely kifejezné a "nemzet egységét", amelynek olyan súlytalannak kell lennie, mint az ország állampolgárainak érdekérvényesitő képessége. A maradékot is le kell amortizálni, hogy a nép az istenadta- végképp lehajtott fejú szolga legyen- és szó nélkül túrje, hogy gyütt-ment idegenek a hamasz terroristáihoz hasonlitsák, olyanok akik ebben az országban élhetik ki orbán szolgálatában minden gonoszságukat.
demeter szilárd , orbán kegyelméből a magyar "kultúra pápája"- aki konkrétan x@rnak titulálta a kortárs magyar irodalmat- egy régebbi szösszenete, a tegnapi megnyilvánulása előtt:
Talán emlékszünk még arra, amikor 2015 táján Demeter (akkor még a Századvég izéjeként) kritikus újságírók ujjainak eltöréséről fantáziált, mert egyikük Sziló együttesén merészelt élcelődni:
"Ezért izennénk az illetőknek, hogy el fogjuk játszani az ujjaikon az Örömódát - kalapáccsal. Ezt úgy kell elképzelni, hogy ráütünk pl. a gyűrűsujjra, és az egyáltalán nem tisztelt zsurnaliszta kiadja a kívánt hangot, pontosabban: szolmizálva énekel. Arra kérnénk az urakat, hogy gyakoroljanak. Mert ahányszor elrontják, újrakezdjük."
justhpeter
A lényeg, hogy az összes jelölt az Orbán segge körüli körből kerüljön ki.
Menőmanó
Bárkit is választanak a saját köreikből, az csak a fidesz érdekeit fogja képviselni, nem az összes magyarét.
Ezt nem bízzák a magyar emberekre, orbánt nem érdekli, hogy a magyar emberek mit akarnak. Csak nemlétező problémákról kéri a véleményünket, pl akarom-e, hogy visszafelé folyjon a Duna.
kereső
Gondoljatok csak bele, ha navracsics a jelölt, milyen megdicsőülést jelentene semjénnek, hogy a mérhetetlen támogatottságú!!! kdnp "adja" az államelnököt- és ugyebár az indok lehet az is, hogy NEM fideSS-es immár, miután átnyergelte lovát a echte keresztények közé,
Pusztai
@kereső: Navra az egyik legaljasabb sunyi fehérgalléros gazember!!!
kereső
@Pusztai: Én tudom, Te tudod, de sok ellenzéki! politikus szemében ő az "emberarcú" fideSS-es.
Nessy
Teljesen mindegy, mi lesz a neve az új államfőnek! Az csinálja, amit Orbán mond, aki mikor hiba csúszik a számításába, rögtön magára hagyja!
Csizmás Kond
@Nessy: ...ha egy ilyen esetben a baloldal kéne új elnököt állítson azt melyik oldalról választaná és kinek az érdekeit venné figyelembe ?...mert ahogy itt kinyilatkoztad szerinted az elnök úgy kéne mindenki elnöke legyen hogy az az ellenzéki akaratot teljesítse ki...tudod hogy ez mekkora butaság ?
Pusztai
@kereső: Tudod ki volt a másik, csak megszelidült mert helyi polgimester lett:
Pokorni!
98-banválasztás előtt és utána vagy 2 évig nála aljasabb nem volt a fideszben.
kereső
@Pusztai: Miután kénytelen volt nyilvánosan/sirva bevallani, hogy az apja ÁVH-s ügynök volt és besúgó.
A nagyapjáról az, hogy nyilas pribék volt azután derült ki, miután pokorni felvésette nevét az áldozatok emlékmúvére.
Erre már az istenadta nem is emlékszik.
simmering73
Trágyadombon ritkán találni gyémántot.
Nessy
@Csizmás Kond: Állítólag az Államfő a nemzet egységét kell képviselje! Bármelyik oldal választana, olyan ember kellene a posztra, akinek van önálló véleménye, lehetősége a döntésre és nem a regnáló hatalom népnemzeti töltőtolla! Ilyen már rég volt! És jelenleg nem is lesz!
Csizmás Kond
@Nessy: A nemzeti egység az az állam...sőt már azon kívül is...de csak mint képviselet, viszont az érdek az csak a határokon belül érvényes és azt a mindenkori ormánnyal együtt kell előbbrevinni, nem holmi külső hatalmak érdekeit nézni szempontnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.