A méhészek bortánya miatt akadt ki Hadházy Ákos.

Videó – "Nem hajlandó magyarázatot adni a fideszes díszgazda"

Fotó: MTI/Mónus Márton

Jakab István, az Országgyűlés alelnöke és a MAGOSZ elnöke nem volt hajlandó magyarázatot adni a csőd szélén álló méhészeknek arra, hogy miért törölték el az ukrán méz importtilalmát. Szerettem volna megtudni a Fidesz díszgazdájától, hogy a fenébe gondolták azt, hogy az egyik héten kizavarják a méhészeket tüntetni Záhonyba az ukrán mézimport ellen, a következő héten meg megszüntetik a tilalmat. Azt is szerettem volna megtudni a „gazdák védőszentjétől”, hogy szerinte hol kellene tüntetni a méhészeknek, hogy a kormány komolyan vegye őket. Annyit sikerült csak megtudnunk, hogy Jakab az agrárminisztert tartja felelősnek ezért a gyalázatért. Mondjuk ez nem is csoda, hiszen ő is tudja, hogy Nagy István egyszerű mézfelvásárló volt egy nagykereskedőnél, mielőtt a magas polcra került. Jakabnak „megvan a véleménye” az ügyről, de nem mondja el – természetesen tudja, mennyire súlyos dolog, hogy nem csak a verembe löktek, de meg is aláztak húszezer magyar méhészt

- számol be közösségi oldalán Hadházy Ákos.

Persze mivel „csak húszezer” családot érint, az ügyből nem lesz botrány – hacsak a méhészek nem jönnek fel a Karmelita elé tüntetni. Pedig ugyanaz történik, mint a kegyelmi botrány esetében: a kormány teljesen mást csinál, mint amit a propaganda ígér

- teszi hozzá az ellenzéki képviselő.

 

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Menőmanó
Ha Záhonyba el tudtak menni Nagy István kedvéért, akkor el tudnak menni a Karmelita elé is önmagukért tüntetni
Ha nem mennek, akkor ott egye meg őket a fene a mézükkel együtt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Menőmanó
Ha Záhonyba el tudtak menni Nagy István kedvéért, akkor el tudnak menni a Karmelita elé is önmagukért tüntetni
Ha nem mennek, akkor ott egye meg őket a fene a mézükkel együtt.
Nessy
@Menőmanó: Lehet, hogy ők is úgy vannak vele, mint manapság a kis pártok. Egyik ezzel nem tüntet, a másik azzal! Hogy külön, külön semmit nem érnek el, azt más nem gondolják végig!
balos
@Nessy: Hol lenne ez az ország az összefogással?Hát szerintem még mindig a sztyeppén!Ilyen össz-.aszott népnek tényleg a levesben a helye?Igazuk van azoknak,akik felveszik a vándorbotot és a tarisznyát,mert itt csak az élhet meg aki korrumpálható!Végig dolgozik az ember egy életet és még elvárják,hogy öregkorára gyorsan dögöljön meg!Abban a duna parti kupiban bezzeg még arra sem válaszolnak, a megvezetőink,ha az időjárásról kérdezik,mert fél,hogy a csúti mást rendelt aznapra!
jáger laszló
Ez volt
Jakab és a zab meséje...
Ugye már ismered!!!???
csak ennyi
barátilag
J.L.
Toller Béla
Egyrészt, ez a kormány nem kormányoz, ez egy vicc! Másrészt, gyerekek, ha az ukrán méz olcsóbb, akkor nektek is olcsóbbnak kell lennetek, világos ?
Nyírfa
200 évet ugrottunk vissza. Ez teljesítmény, nincs ország, amely utánunk csinálná. A XIX. század panamázó polgársága itt virít az orrunk előtt. Ügyvédek adják-veszik az otthontalanná tett tulajdonosok birtokait, ingóságait, miniszteriális urak tesznek földönfutóvá kereskedőket, termelőket, döntenek be egész ágazatokat...és nem történik semmi.
Talán, mert nincs Petőfink, nincs Kossuthunk, Jókaink, Aranyunk, Táncsicsunk, és nem tűnik fel a láthatáron egy zseniális, legeslegnagyobb magyar, aki úgy kéne most ennek a hazának, mint a levegő.
rücsü41
Ő pedig biztos a 133 bátor képviselő közé tartozik, de még sincs olyan bátor, hogy kiájlljon a méhészek elé és azt mondja, hogy "Nem tudtam megakadályozni, hogy ne jöjjön ide az ukrán méz!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.