Rövid közleményt adott ki az ügyben a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF).

Amint arról a propeller.hu is beszámolt, Magyar Péter csütörtök délelőtt osztotta meg a Facebook-oldalán, hogy egy ügyész jelent meg a lakásán, és tanúkénti kihallgatásra idézné egy korrupciós bűncselekmény kapcsán, feljelentés elmulasztása miatt. Magyar a történteken felháborodott, majd Polt Péter legfőbb ügyész távozását követelte.

Hoppá! Reagált az ügyészség Magyar Péter vádjaira

Magyar Péter érdemben még nem reagált a megkeresésre az ügyészség szerint    Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A Fővárosi Nyomozó Ügyészség egy rövid közleményben reagált minderre. Magyar Pétert először írásban idézte, az idézést 2024. február 27-én adta ki. A 2024. március 1-jei kézbesítés eredménytelen volt, mert a címzett nem tartózkodott otthon, ezért a kézbesítő postai értesítőt hagyott a címen. A postai nyomkövető adatai szerint a hivatalos küldeményt a címzett nem vette át.

Azt követően, hogy Magyar Péter nem fogadta az ügyészség telefonhívását, az ügyészség 2024. március 6-án – a büntetőeljárási törvény szabályai szerint – az idézést két alkalommal rövid úton személyesen is megkísérelte kézbesíteni, ami szintén nem járt eredménnyel. Ekkor a nyomozó ügyészség ügyésze SMS-üzenetet küldött az érintettnek.

Magyar Péter ezután visszahívta az ügyészség képviselőjét. Az eljáró ügyész közölte vele, hogy tanúként kívánja kihallgatni a következő hét keddjén.

„Magyar Péter egy programra hivatkozott, és azt ígérte, hogy jogi képviselőjével konzultálva másnap reggel ismét hívja az ügyészséget, hogy megfelel-e neki az időpont. Ez a hívás egész mostanáig nem történt meg” – írja közleményében a KNYF.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@Maccska: ma, 14:20 ☻ Magyar Péter lesz a felelős, mert nem szólt a félkegyelmű, segghülye főügyésznek, akinek a feje ki sem látszik, a csútidevla' seggéből, hogy szarrá lopták az országot! Előadhatja azt, hogy a főügyészség meg a pintérsanya mi a lóf@sznak van, hogy semmit nem vesznek észre, ha a NER bűnbanda lop! Magyar Péter a felelős mert bűnpártoló! De ha az OLAF tesz feljelentést, a főügyész leszarja, mert nincs itt semmi látnivaló! Na elmentek ti a qrva anyátokba!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
nem találnak fogást rajta! :) persze a síma lejáratásokhoz,köpködéshez szokott fideszeseknek most nehéz dolguk akadt..
CsipkeRózsa
Megfordult a helyzet, most Magyar Péter szórakozik az ügyészséggel. Nagyon helyes.
Maccska
Úgy tűnik van félnivalója Magyarnak.
Előbb utóbb kiderül mi van a háttérben.
Úgy látszik hogy megpróbál áldozatként feltűnni a közvélemény előtt.
Valami vaj lehet a fején.
csak úgy....
@Maccska: az üres fejedben ki-be járnak a látomásaid, te nemnormális! :)
CsipkeRózsa
@Maccska: 14:05

Úgy látom, rossz az ítélőképességed, Magyar Péter nem tünteti fel magát áldozatnak, ő csak ki akarta mondani végre az igazságot a kormány, a rendszer működési gyakorlatáról.
Eladott Ország
Baszki nem hiszem el, hogy ez a tetves, szaros Hortysta- Rákosi- Kádár rendszer, minden ellenállás nélkül visszaköszön. Sugárba lehet hányni ettől az országtól. Ennek a háromnak a kombója a mostani. Persze csak a szart vettük át mindháromból. A lehető legrosszabb értelemben vett keresztény kurzust, a személyi kultuszt, az ÁVH-t, meg a hitelből nagybőgőbe ugrást, na ezeket tökéletesen sikerült adaptálni ami viszont újítás, az úgynevezett politikai elit az elmúlt 1100 évben még soha nem mert ilyen gátlástalanul, fényes nappal lopni, talán eszükbe sem jutott, vagy az Istentől féltek azért legalább egy kicsit, vagy a jóízlés valami maradéka visszafogta őket.
Maccska
@CsipkeRózsa: Áldozatnak majd később fogja feltűntetni magát.
Mivel eddig semmi értelmeset nem tudott mondani,bizonyítéka meg úgy tűnik hogy semmire sincs,ezért kérdéses hogy mi a valós célja.
Talán a mentelmi jogra hajt mint a DK s Czeglédi.
Ez csak tipp.Talán valami ügye miatt fél a börtöntől.
Talán a válása is erre vezethető vissza.Lehet hogy Varga Judit kihajította ezért.
KisTehen
szóval megint kiderült, hogy a libsik hazudnak reggel, éjjel meg este
Maccska
@Eladott Ország: ne kapd fel a vizet.Magyar kapott egy lehetőséget az ügyészségtől.Most előadhatja.
KisTehen
4 alkalommal próbálták eljuttatni hozzá ... sikertelenül ... és még neki áll feljebb

te is egy büdös libsi lettél petya
csak úgy....
@Maccska: @KisTehen: szegény 0rbán már szégyenkezik miattatok, ti tehetetlen,fantáziátlan,tehetségtelen ,lábszagú ,unalmas, buta,seggfej,erölködös trollok! :)
KisTehen
@csak úgy...: elmehetsz a faszomba :)
Qqberci
@KisTehen: Borika! Mintha volna valami szabály, hogy hány nappal korábban kell kiküldeni az idézést.

Február 27 az kedd, gondolom, a pedellus 28-án szerdán feladja a Postán elsőbbségiként. 29 munkanap és a postás szorgalmas, március 1-én pénteken már ki is viszi. 6-án már ott lüktet, a fullajtár, hogy miért nem vette át. Még csak öt (5) munkanap telt el. És ha nyaral? Vagy az máris bűnnek számít?...
KisTehen
@Qqberci: nem szeretnétek minél előbb kormányváltást?
KisTehen
@Qqberci: vagy ez az ügy csak egy újabb ellenzéki bohóckodás?
KisTehen
@csak úgy...: mi? a macskát oboázod?
Maccska
@Qqberci: nyilvánvaló hogy bujkál az ügyészség elől.
Egyébként szépen fel van sorolva hogy hány féle módon próbálták elérni.
csak úgy....
@Maccska: @KisTehen: szegény 0rbán már szégyenkezik miattatok, ti tehetetlen,lehetetlen,fantáziátlan,tehetségtelen ,lábszagú ,unalmas, buta,seggfej,proli,erölködös trollok! :)
Cherry
Mocskos sz@r banda, mindent kimagyaráz, a hazug tolvajok mást nem is tudnak, nézz csak rá arra sunyi róka Poltra , hányinger a szeme sem áll jól,,,
Cherry
@KisTehen: Aki itt bohóc az ilyen seggnyaló alkesz kis bocskoros mint te, agy nélküli nullák
Billibácsi
Nem tett feljelentést? Ez súlyos mulasztás! No de kinek tegyen? Poltnak? Ugyan már!!!
Cherry
@Maccska: Nagy barom vagy te csak ne hirdetnéd te kis pitiáner sz@revő, semmihez nem értesz csak a zsiros Napoleon seggnyalásához te agyhalott...Ez kell a fidesz szekának ilyen agyi sérültek,,,
Rolcsi
Magyar Péter megküldte a válaszát az ügyészségnek,ami már ott van fenn az oldalán.
A rendezvény megtartását úgy néz ki nem veszélyezteti semmi.
Hajrá!
Eladott Ország
@Maccska: ma, 14:20 ☻ Magyar Péter lesz a felelős, mert nem szólt a félkegyelmű, segghülye főügyésznek, akinek a feje ki sem látszik, a csútidevla' seggéből, hogy szarrá lopták az országot! Előadhatja azt, hogy a főügyészség meg a pintérsanya mi a lóf@sznak van, hogy semmit nem vesznek észre, ha a NER bűnbanda lop! Magyar Péter a felelős mert bűnpártoló! De ha az OLAF tesz feljelentést, a főügyész leszarja, mert nincs itt semmi látnivaló! Na elmentek ti a qrva anyátokba!
Eladott Ország
@Rolcsi: ma, 16:12 ♦ A román tolvajcigány gecit és bűnszervezetét már demokratikus úton nem lehet leváltani! A rendezvény megtartását pedig meg kell köszönni a csútitredvának, mert jövőre lehet menni átnevelő munkatáborba mint Észak- koreában.
NKF
Tele a tököm ezzel a süket f@sszal! Hirtelen kurva okos lett! Amíg benne volt a jóba addig kussolt
most meg osztja az észt a kis buzi!
jáger laszló
Mind1
Magyarra azért még nem szavazok!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Toller Béla
Bekeríti, ráakaszkodik, összevissza harapdálja, összekoszolja, ha fogást talál letartóztatja, ha nem sajtóhadjáratot indít ellene - ez az ügyészség hozzáállása a magyarpéter ügyéhez !
Géza
Remélték, hogy pártot alapít. Orbán támogatná. Kell a megosztás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.