Tasó szerint az Integritás Hatóság megalázza a magyar hatóságokat, és Brüsszelnek jelent, valamint csak a jobboldali pályázókat üldözi.

Tasó László, a Fidesz országgyűlési képviselője közleményben reagált a kormány által létrehozott Integritás Hatóság által feltárt súlyos szabálytalanságokra. Többek között feljelentést tettek az ő nyíradonyi magánerdejében található lombkoronasétány-beruházás miatt is.

Kiakadt a Fidesz képviselője, mert feljelentették

Fotó: Tasó László Facebook oldala

A jelentés más hatóságok vizsgálataira és a közvélemény befolyásolására tett szándékos kísérlet, amiben fiktív, konstruált tényállásokat beállítva megalapozatlanul, a személyiségi jogok diszkriminatív célzott és súlyos megsértésével bűncselekmények elkövetésével vádolt meg másokkal együtt.

Tasó sérelmezi, hogy az anyagot az érintettek érdemi bevonása nélkül tették közzé, és ezzel közel egy időben „baloldali-liberális hírportálok” is lehozták. Állítja, „a térségben és a választókerületben a családok, gyermekek, óvodás és iskolás csoportok, közösségek és természetkedvelők legkedveltebb erdei kirándulóhelye”.

A 24.hu által ismertetett jelentés alapján az Integritás Hatóság súlyos szabálytalanságokat talált ezeknél a projekteknél, beleértve Tasó Lászlóét is, és megállapította, hogy ezek sértik az európai uniós támogatások felhasználásra vonatkozó előírásokat.

Tasó László ezt visszautasította és levélben felszólította őket, hogy soron kívül végezzék el a közzétett jelentés felülvizsgálatát, és távolítsák el annak összefoglalóját a hatóság honlapjáról.

További vádakat is megfogalmazott az Integritás Hatóság ellen, beleértve , hogy "versenytorzítónak tűnő" pályázati feltételekkel írt ki közbeszerzést külföldi szakmai utak szervezésére, majd a közleményt azzal zárta:

ha nem történik változás, akkor elszakad a cérna és beköszönt a verbális után a hétköznapi erőszak korszaka.

Forrás: https://24.hu/belfold/2024/03/08/lombkoronasetany-fidesz-taso-laszlo-feljelentes-integritas-hatosag/?fbclid=IwAR3FVc6dFx5n-FkLIQHY1Rw9WRhfseZmqZP_37-3rnEJkqAKBK_yvopLM6k

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Tasó tesó felelmeháborodott, mert kifogásolják a lombkoronasétáló kamukázé beruházását. Ez bizony igen sértő, amikor eddig milyen jól mentek a dolgok és simán lehetett lopni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cherry
Micsoda mocskos erkölcsi fertőben élnek a fidesz moslékok??? Még ez az alja emberi véglény kikéri magának,,, rohadék bünözö mint maga a zsiros OV
Peller Anikó
Tasó tesó felelmeháborodott, mert kifogásolják a lombkoronasétáló kamukázé beruházását. Ez bizony igen sértő, amikor eddig milyen jól mentek a dolgok és simán lehetett lopni.
lusta
Jogosan akadt ki? Mi az, hogy valaki meg meri kérdőjelezni a rendszer szerinti lopását?
Nessy
Ehhez aztán pofa kell! De Tasónak van! Rinocéroszbőrrel bevonva!
vitriol
tasónak igaza lehet, mert az Integritás Hatóságot nem azért hozta létre a fidesz, hogy a fideszes ner- társakat vegzálja! - hát ki látott már ilyet?
jáger laszló
Hát ez nonszensz!!
Nem is értem!
1 tesó Tasót feljelenteni!? Hová jutottunk elvtársak!?
csak kérdezem szerényen
barátilag
J.L.
dr. prédikátor
Tahó tasó !!! NEM KELL ELLOPNI AZ UNIŐS PÉNZEKET AKKOR NINCS FELJELENTÉS!!!BUNKÓ!!!
Péter2
" valamint csak a jobboldali pályázókat üldözi. " Pontosabban az uniós pénzeket meglopó ,csakis kizártan jobboldali nyerteseik vannak az uniós pénzek elköltőinek , és 14 éve élitek fel az uniós forrásokat , a példád jól mutatja a rendszeretek működését !
human
Max pár száz milliós EU támogatások lenyúlásáért ül pár fideszes véglény. Ne feledjük, hogy Tiborcz István led lámpa biznisze 13 milliárd forintjába került az adófizetőknek. Ennyit fizetette ugyanis Orbán közpénzből az EU helyett, hogy ne forszírozzák a közbeszerzések bűnszervezet szerű végrehajtását.

Tioborcz vagy Mészáros vagy Orbán Ráhel egyetlen ügyét sem fogja vizsgálni az Integritás Hatóság. Pedig ezek százmilliárdos károkat jelentenek évente.
balos
@Peller Anikó: Ez a taso,lehet,hogy nem Tesójának adta a lét a központban?
Billibácsi
Elképesztő! Hol élünk? Már egy fideszest is feljelentenek? Hol van itt a jogállam, hol a jogbiztonság?
CsipkeRózsa
Az Integritás Hatóság kénytelen valamit felmutatni az EU felé, "lám mi dolgozunk". Mivel ezek a nevetséges beruházások a leginkább közismertek, a legkisebb lopásokhoz tartoznak, ezt kellett elővenniük.
Elégedett az EU, elégedett a jónép, hogy minden megy, ahogy kell. Sőt, megkapjuk a visszatartott összegek egy részét az EU-tól is.
csak úgy....
annyira butuskán aranyos ez a mondat : Tasó szerint az Integritás Hatóság megalázza a magyar hatóságokat, és Brüsszelnek jelent, valamint csak a jobboldali pályázókat üldözi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.