A DK szerint a rendőrség a kormány utasítására igyekszik eltussolni az Orbán-rendszer történetének egyik legnagyobb lopását. Elutasította a Nemzeti Nyomozóiroda a Demokratikus Koalíció feljelentését, amelyet hűtlen kezelés gyanújával tettek. Több mint 4 milliárd forint előleget fizetett ki az Orbán-kormány 749 darab kínai lélegeztetőgépért, amelyeket most töredékáron, lényegében fillérekért próbál elárverezni a Külügyminisztérium - olvasható a párt közleményében.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Normális társadalmak ezért az egy esetért elzavarnak egy kormányt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Ne legyünk kishitűek, bánjunk óvatosan a jelzőkkel

Hogy ez volt-e az Orbán-rendszer történetének egyik legnagyobb lopása az minimum véleményes.

De az, hogy a legnyilvánvalóbbak egyike az tény!
Elutasította a Nemzeti Nyomozóiroda a Demokratikus Koalíció feljelentését, amelyet hűtlen kezelés gyanújával tettek. Több mint 4 milliárd forint előleget fizetett ki az Orbán-kormány 749 darab kínai lélegeztetőgépért, amelyeket most töredékáron, lényegében fillérekért próbál elárverezni a Külügyminisztérium
.
Nos ez ha lehet még mocskosabb, de … Igen erre is tá tudtak tenni egy lapáttal: azzal amivel rendőrség elutasította a nyomozás megindítását: „a lélegeztetőgépek elárverezése arra utal, hogy »a minisztérium a közpénzzel felelősen gazdálkodik”!
Erről nekem az a „bankár” (egyébként lelkes fideszes) jut eszembe a konszolidáció idejéből, aki azzal dicsekedett, hogy milyen ügyes volt: Miután egy ügyfél vagy tucat luxusautó kapcsán bedőlt, az autókat lefoglalták. Nos ez a derék hazafi eladta azokat! Negyed áron! S most fijjej Wazze! Az ügyfélnek!! =))
kereső
Mégis, mit lehetett várni? A teljes magyar igazságszolgáltatás- a nyomozó hatóságok(NNI,ÁSZ,NAV), a független ügyészség, a független birósági szervezet- egyetlen szervezetét meg sem karcollta az a tény, hogy a kormány ( az államhatalmi szervezetben- a végrehajtó hatalom) egyik minisztériuma fürkésző és portyázó szervezetté avanzsált minisztériuma(külügy) megsemmisitette a teljes "lélegeztetőgép" üzlet dokumentumait- az egész ügylet 300 milliárdba került.Nem érte el ezen szervek ingerküszöbét az sem, hogy ezen haszontalanságok őrzésére, tárolására 2020-tól kezdődően havi 90 millió forintot fizetett ki a magyar állampolgár - a pocaklakótól kezdve , a legidősebbekig.
Ezek a szervezetek, + a magyar országgyúlés, amelyeknek hivatalból kellene őrködni a közpénzek elköltése , a jogállamiság fölött- egyik sem teljesitette hivatalbéli kötelességét, sőőőőőőőőőt- ezek után azt mondja, hogy a kormány őrködik a közpénzek fölött, mert árverezi az eszközöket, ez a legaljasabb cinizmus.
Aki Én
Normális társadalmak ezért az egy esetért elzavarnak egy kormányt.
Pusztai
@Aki Én: és 15-15 év böribe vágná vagyonelkobzással.
Géza
Kezdeném Gyucsànnyal és bünbandàjàval. A kormàny pedig a vészhelyzetre reagàlt ezzel a vàsàrlàssal, amibe az ellenzék hisztériàja kényszerítette bele.
kereső
@Géza: Ja, meg az a 48 ezer halott! Hisztéria volt a covid? Kora reggel van - virágvasárnap, nem korai még a húsvéti elázás?
Géza
@kereső: Biztosan minden covidost Orbàn személyesen ölt meg.
kereső
@Géza: Orbán vikto a covid idején is teljhatalommal biró miniszterelnök volt már- igy ő a felelős mindenért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.