Bayer Zsolt kormányközeli véleményvezér szerint a moszkvai terrortámadás elkövetőit "ki kell irtani, éppen úgy, mint a pestises patkányokat".

Bayer Zsolt: "Ki kell irtani, éppen úgy, mint a pestises patkányokat"

Fotó: HírTv

Bayer Zsolt publicista a moszkvai véres terrordámadás kapcsán blogjában azt írta, nehéz megszólalni a brutális merénylet után,

ha a sikerül, az első szó a részvété. Adjon a Jóisten csendességet a halottaknak, vigasztalja az itt maradtakat, a felfoghatatlan fájdalomba belerokkanó rokonokat és az egész orosz nemzetet.

Hozzátette,

a második szó a haragé. Felfoghatatlan és tűrhetetlen, ami történt. És biztos vagyok abban, hogy Allah és az ő prófétája soha, semmikor sem mondott olyat, hogy menj igazhitű, és ölj ártatlanokat, védteleneket, fegyverteleneket, közöttük asszonyokat és gyermekeket. Vagyis ezt nem a próféta szakállára, hanem a saját szakállukra követték el ezek a gyáva patkányok. Ezeket ki kell irtani. Igen, éppően úgy, mint a pestises patkányokat. Mindenhol, ahol élnek ezen a földön.

Bayer Zsolt harmadsorban azt javasolta, hogy mindenki nézze meg ezt a videót erről a gyáva patkányról.

Nézzék, ahogy remeg félelmében. Remélem, élete végéig egy szibériai börtönben fog rohadni, ahol orosz rabtársai úgy tíz évig naponta félholtra verik, aztán megdöglik végre úgy, hogy a kutya se fog rá emlékezni. Ez a sors jár az összesnek

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@Géza: Ebben igazad van, aki civileket, gyerekeket gyilkol, le kell ölni, mint a patkányt! Úgy legyen.

Szegény putyin padkány akkor most felkötheti magát, pádn a gatyát, mert ő nagy szeretettel öl civileket és gyerekeket. Napersze válogatás nélkül bárkit, mert szeret gyilkolászni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Érdekes ezt attól hallani aki néhány csendben, táblákkal tiltakozót véresre veretett volna pár éve.
Giovanni Alba
@Géza: tegnap 21:24
www.szeretlekmagyarorszag.hu/hirek/legalabb-300-an-eletuket-veszitettek-a-mariupoli-szinhaz-bombazasa-soran/
A mariupoli színház bombázásának híre az egész világot bejárta, hiszen köztudott volt, hogy nők és gyermekek is nagy számban rejtőztek az épületben. Eddig azonban nem volt pontos hír az áldozatokról. A Guardian most helyi tisztviselőkre hivatkozva azt írta:
"legalább 300 halálos áldozatról tudnak, akik a helyi színház épületében tartózkodtak a március 16-i orosz bombázás alatt."
Mint ismert, az épület óvóhelyként funkcionált, és a becslések szerint nagyjából 1300 ember tartózkodott a színházban, amikor rakétatámadás érte. Mindössze 150 túlélőről tudunk, ők közvetlenül a támadás után jutottak ki a romok alól. A színházban rejtőzködők nagy része azonban a színpad alatt keresett menedéket, itt pedig a törmelék akadályozta a kijutásukat.
Géza
@Giovanni Alba: Aztán kiderült, hogy az ukránok robbantották fel. Tudom.
Géza
@simmering73: Na ki gyilkol Gázában gyerekeket!?
balos
@Giovanni Alba: Elfogadom,hogy a nemzethy oldal hülyéi ilyenek!Nincs mit tenni a turáni átok a vérükben van!Az mint tudjuk már a nyilasoknál is nagy mozgató erő volt a gyilkolászáshoz!
Dr. Proktor
Bayer most a patkány vagy a csótány szerepében bájolog?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.