Orosz kaja-multi február óta kopogtat a magyar piacon, könnyen előfordulhat, hogy a Mere diszkontlánc miatt tört ki a háború a Spar-ral.

A Mere, az ismert orosz diszkontlánc, ambiciózus tervekkel készül meghódítani a magyar piacot, célul kitűzve, hogy három éven belül 200 boltot nyisson és 700 millió eurós forgalmat generáljon. A haszon.hu által megszerzett információk szerint a cég már az első évben 20 üzletet tervez megnyitni Budapesten és környékén.

Ezért "Spártalanít" olyan nagy hévvel a kormány – Az oroszok a "saját Lidljükkel" már a spájzban vannak

Három éven belül 200 üzletet akar nyitni az orosz diszkontlánc Magyarországon    Fotó: mere.ws

A 2009-ben alapított Mere, amely jelenleg 20 országban mintegy 2500 üzletet üzemeltet, a hard diszkont kategóriába sorolható, hasonlóan az Aldihoz és a Lidhez. Az üzletek egyszerű berendezése mellett a termékeket rendkívül kedvező áron, közvetlenül dobozokból és raklapokról kínálják. A vállalat ígérete szerint az árak a piaci átlagnál 20 százalékkal alacsonyabbak lesznek, köszönhetően a gyártókkal való közvetlen együttműködésnek, a szigorú költségellenőrzésnek és a minimális kereskedelmi felárnak.

A Mere korábban kénytelen volt bezárni európai üzleteit az orosz-ukrán háború miatti szankciók és az ellátási nehézségek következtében, de most új stratégiával tér vissza, Kelet-Európára fókuszálva, ahol a piac kevésbé telített és az ellátási láncok zökkenőmentesebbek. A német Lebensmittel Zeitung információi szerint a cég nem adta fel teljesen az európai terjeszkedést, és Belgiumban már MyPrice néven újra megpróbálkozik a piaci behatolással.

Forrás: 24.hu

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Mocskos hazaáruló Fidesz banda!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Mocskos hazaáruló Fidesz banda!
Eladott Ország
„A fideszesnél kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem-fideszes ember számára. A tolvaj korrupt fideszes nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A fideszes egy eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet fideszes! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy fideszes szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a bűnbandájuk érdeke, vagy a párt közeli bagázs szermélyes boldogulása így kívánja!”
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/165679752_460611628524485_2052175393557875919_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=xiXAW1cFLkoAX_6rfEA&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfAIHR5CRUhYG4cBegDDGQTyzUrLya5xsJa8GzGy8hguUQ&oe=663279AC
LászlKovács
Spár! Mivel nem engedted be ezt a rühes bandát, készülj arra, hogy ezek mindenre képesek lesznek veletek szemben! Kitartást nektek!
lusta
Nem elég megnyitni, működtetni is kell. a jelenlegi szankciók miatt a megfelelő áruellátással lesznek a gondok. Emiatt több országban is be kellett zárniuk.
csak úgy....
@Maccska: ti volt komcsit,ismét ruszki szart szeretnétek zabálni? a zsigulid megvan még?
Sakk Matt
Remélem a MERE kap a - ̶k̶o̶r̶m̶á̶n̶y̶t̶ó̶l̶ - ..Orbántól adókedvezményeket, hogy lépést tarthasson a lipsi nyugati multikkal!
Peller Anikó
@Eladott Ország: "'"A fideszesnél kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem."'"

A fideszes egy eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet fideszes!
Cherry
Szemét állatok remélem végre kivágnak az EU ból,,, szégyen ez a retkes cigány,, visszatérünk a kommunizmusba
Toller Béla
Ha ez egy karakán nép lenne, nem adna el nekik semmit, és nem is venne tőlük semmit.
vitriol
Gyanítom, hogy az orosz üzletlánc behozatala szíj-ártó újabb mutyija, amire mindig rá szoktunk fizetni.. Sokunknak elege van a kormány hülye üzleteléseiből, és volt már arra példa, hogy a vásárlók bojkottáltak egy bizonyos üzletláncot!
KisTehen
na elkezdődött a libsi hazudozás
Yoda69
@KisTehen: Akkor ez most hogy van barom?
"A Mere korábban kénytelen volt bezárni európai üzleteit az orosz-ukrán háború miatti szankciók és az ellátási nehézségek következtében, de most új stratégiával tér vissza, Kelet-Európára fókuszálva, ahol a piac kevésbé telített és az ellátási láncok zökkenőmentesebbek."
Ez szembe megy az Unio ruszkik elleni szankciojaval. Magyarorszag ezzel megserti a szankcios torvenyeket, ergo a ruszkikat tamogatja az Ukrajnai haboruban
lusta
@Yoda69: Nem egészen így van, mert pl. a belgáknál az imént leírtak miatt megszűnt MERE helyett My Price néven újranyitottak.
Pálinkás Pál
megoldás egyszerű,bár nem jogszerű...
KisTehen
@Yoda69: megy a faszt agyhalott

a háború 2. évében még mindig több, mint 3000 multi működik oroszországban

leave-russia.org/staying-companies
csak úgy....
@KisTehen: ruszkipropaganda gyogyós teheneknek!
@KisTehen: sok melód lehet ha a karmelitákon kívül a kremlben is te nyalod a seggeket! :)
Pusztai
Pár éve a Tescónak ugrottak neki és mi történt? Hetekig nyavajogtak és azóta is itt van a tesó Tecso.
...Sparral is csak terelnek, hülyítenek, 14 ezer embert foglakoztató céget többszáz mrd értékű vagyont kezelve röhej hogy oroszra cserélnék.
Ki menne oda vásárolni?? És mit?
A Spar is tele van jó magyar termékkel, folyamatos kedvezmények tiszta gusztusos áruházak...
És van aki beveszi ezt a fasságot??

.Nem inkább azzal a gazdasággal kéne foglalkozni és a fidesz pofájába visszagyűrni ami bemutatja folyamatosan esik minden eu alján vagyunk már.
És akkor új orosz áruházláncon rágódnak.
Beszarás.
Nyírfa
Ha, mondom, ha ide tolják a képüket, biztos, hogy ugyanúgy nem fogok náluk vásárolni, mint a kínai boltokban.
Előre szólok, minden magyar szégyellheti magát, aki beengedi őket, aki üzletel velük, aki , akár egy vásárlással támogatna egy orosz oligarchát.
Túlzottan derűlátó nem vagyok, ez Magyarország, ahol minden rossz megtörténhet.
tothjani
És már a Mercedes és BMW gyárakra is bejelentkeztek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.