Vadai még tavaly szeptemberben is kérdezte Polt Pétert arról, hogy honnan van egymilliárd forintos plakátkampányra pénze a Kövess minket 2022 Kft. nevű, amúgy veszteséges cégnek, ami a fideszes szervezethez köthető. Az ellenzéki politikusok feje fölé „Háborúpártiak” feliratot biggyesztő kampányra a cég több mint egymilliárd forintot költött a Kantar Media adatai szerint, miközben a Kövess minket 2022 Kft. 300 millió forint veszteséggel zárta az első két évét. A legfőbb ügyész a képviselő kérdését feljelentésként értelmezte, és szeptember 25-i válaszában azt írta, kivizsgálásra küldte a NAV-nak. Az adóhivatalt aztán az RTL kérdezte arról szeptember végén, hogy elindult-e a nyomozás az ügyben, de nem kaptak választ. Vadai Ágnes nemrég újra rákérdezett az ügyre Polt Péternél, aki április 15-i keltezésű válaszában azt írja, a NAV október 20-án nyomozást indított költségvetési csalás miatt. Az ügy még felderítési szakaszban lehet, mert a legfőbb ügyész válasza szerint az...

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Menőmanó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

viccesvigságok
Naiv-ság csimborasszója , Isten malmai lassan őrölnek pontosan polt tempoban ? 4 éve nincs angol magyar forditás a mikroszoft témába (rendőrségi szoftverek ) Interpol azt igérte 4 óra alatt leforditják ezt nem fogadta el polt mert tul gyors volna rétessé huzzák ? ki adta el nekik tán arra még emlékszik polt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.