Az építési és közlekedési minisztert Rogán Antal londoni BL-döntős kiruccanásáról, illetve a kormányzati kampánystratégiának – a Magyar Péter felbukkanására reagáló – átalakításáról is kérdeztük.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

viccesvigságok
hát még ti mennyit ártotok lassan már a vasuti közlekedés is épp olyan szaros mint a gidres gödrös kátyus országos uthálózat , lukbol ki lukba be. Gyalázat ami városon belül és kívűl ami azuthálózatot illeti bezzeg a jvítatáshoz agy kanyi fillérrel sem járultok hozzá. való dolgot irok neked 130 kméteres utón annyit zötögött az autóm hogy a manuális működtetésű hátsó ablakok 3-4 cm .re lenyíllódta akkor jóbb lenne csak szántóföldön járnom mert a teleszkópok sinylik meg a HOZZÁÁLLÁSOTOKAT.
viccesvigságok
hát még ti mennyit ártottatok és még akartok is? ettől már nincs lejebb itt már ti buktok.
telegdilaci
@viccesvigságok:Én a Lézer Jani helyében befognám a mocskos számat,senki nem okozott még ennyi kárt az Országnak,mint ez a világon a legkorruptabb Magyar kormány azt is kétségbe vonnám hogy Rogán propaganda Miniszter saját munkával meg keresett pénzéből ment ki és lakott Angliában,egy Luxus szállodában, amiért egy éjszakára 3,5-millió ftba kerül egy Elnöki lakosztály, kétségbe vonom a politikusoknak az egyre nagyobb meggazdagodását,hogy tisztességes munkával szerzett fizetésből gazdagodtak meg,hogy ilyen Luxus életszínvonalat megengedhetnek maguknak,és a családjuknak!
Cherry
Te patkány meg a bandád 14 éve árt a népnek ,,szemét tolvaj
viccesvigságok
azért egy dologra igen odafigyeltek: PÉNZ csak nekik mennyi ? amennyi van. Egy ami vigasztaló nincs zsebes halott sem batyús koporsó. akármilyen magasra jut a madár dögleni lejön ám. majd a végitéletkor számonkérés is lesz.
az a tulvilági belépől.. max rihatnak a jóviláguk után. nem tart velük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.