Június 13-án, csütörtökön, Nagy Elek, a budapesti gazdasági kamara elnökének meghívására Magyarországra érkezik Donald Trump Jr., az Egyesült Államok 45. elnökének, Donald Trumpnak a legidősebb fia. A BKIK újabb részleteket közölt a programról.

Donald Trump Jr. programja során, délután – a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) és a Mathias Corvinus Collegium (MCC) együttműködése keretében – ellátogat az MCC-be, ahol az intézmény vezetőivel és hallgatókkal is találkozik zárt körben.

Donald Trump fia holnap hazánkba érkezik – Itt találkozhatunk vele

Fotó: AFP

Csütörtök este Donald Trump Jr. a BKIK

Gazdasági körkép, befektetési lehetőségek az Egyesült Államokban, tőkepiaci és ingatlanbefektetések Közép- és Kelet-Európában. Együttműködési lehetőségek amerikai befektetőkkel

címet viselő konferenciájának vezető előadója lesz. Az esemény a Hilton Budapestben kerül megrendezésre. A zártkörű program során Donald Trump Jr. előadását követően színpadi beszélgetés keretében befektetési és gazdasági kérdésekről fejti ki véleményét és válaszol a résztvevők kérdéseire is.

A szakmai esemény zárásaként Bogányi Gergely világhírű zongoraművész a Bogányizongorán játszik Liszt-rapszódiát. A nap folyamán Donald Trump Jr. magánjellegű programokon is részt vesz.

Forrás: BKIK

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toller Béla
A világhírű közgazdász, zseniális befektető, a világokon is átlátó trumpli azonos kvalitású gyermeke itt látható, teljes életnagyságban ! Hazájában még csak nem is jegyzik téren...
Horizont
Körbe nyalják alaposan Trampli fiacskáját. Közpénzen lesz vendég??
Szegény Dzsoni és Árnika
Az vesse rá az első követ...
(vágjátok, ti - ezért vagy azért - köztörvényes bűnöző átlagpolgárok?!)
Szegény Dzsoni és Árnika
A jog, a törvény nem ugyanaz, mint az igazság !!!
Billibácsi
Lehet azt próbálja meg elintézni, hogy a fater nálunk ülje le a rá kiszabott börtönbüntetését.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.