Hét szavazókörben újraszámolták a polgármester-jelöltekre június 9-én leadott szavazatokat hétfőn Győrben, a vármegyeházán. Az újraszámolás eredményeként Pintér Bence, a Tiszta Szívvel a Városért Egyesület (TSZV), az LMP-Zöldek és a Momentum jelöltje 440 helyett 445 szavazattal nyert.

Újraszámolták a szavazatokat, vajon sikerült fordítania a Fidesznek? Itt a hivatalos végeredmény GyőrbőlFotó: MTI/Krizsán Csaba

A voksokat azért számolták újra a 13-as, 16-os, 18-as, 30-as, 32-es, 53-as és 54-es választókörben, mert a területi választási bizottság pénteken elfogadta Dézsi Csaba András (Fidesz-KDNP) polgármester jogorvoslati kérelmét.

A szavazatok nyilvános újraszámolása reggel 9 órakor kezdődött.

Mester László, a területi választási bizottság elnöke az újraszámolást követően az MTI-nek elmondta, hogy a szavazókörök lényegében jól számoltak június 9-én a hét szavazókörben.

A végeredmény szerint Kovács László (Civilek Győrért jelöltje) szavazatainak száma eggyel csökkent, Pintér Bencéé eggyel nőtt, Dézsi Csaba Andrásé (Fidesz-KDNP jelöltje) pedig néggyel csökkent.

Ennek megfelelően Pintér Bence 18 298 voksot kapott, Dézsi Csaba András 17 853-at. Borkai Zsolt (Borkaival Közösen a Jövőnkért) 15 871-et, Glázer Tímea (DK-Jobbik) 2 026-ot, Koródi István (Mi Hazánk) 1 767-et, Kovács László (Civilek Győrért) 1 668-at, Balla Jenő (Összefogás Győrért Egyesület) 1 258-at.

Forrás: MTI

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
A köznép (persze, nem a fideszes elit) erre lazán annyit mond:"" Ez az fiúk, ismét sikerült házhoz menni a lóf@szért!""
Már jóismerősként, előre köszön.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vitriol
Gratulálok Pintér Bencének, Győr új polgármesterének. Jó érzés az, ha néha győz az igazság, kár, hogy olyan ritkán tapasztalhatjuk meg. Budapesten is így kellett volna, de ahova a fidesz beteszi a lábát, ott semmi sem alakul normálisan!
namihami
A köznép (persze, nem a fideszes elit) erre lazán annyit mond:"" Ez az fiúk, ismét sikerült házhoz menni a lóf@szért!""
Már jóismerősként, előre köszön.
madlaci66
Mondjuk, az is érdekes, hogy minden újra számoláskor más eredmény jön ki. Akkor mennyire megbízhatóak az eredmények.
dr. prédikátor
Megint egy szájbakúrás a fitymasznak!!!
szaboria1
@madlaci66: Van egy bizonyos eltérési küszöb te sem vagy mindig 100%.
Eladott Ország
"Újraszámolták a szavazatokat, vajon sikerült fordítania a Fidesznek?" A fejlécet tekintve nagyon fájhat a végeredmény az MTI-nek,vajon miért?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.