Már néhány napja nincs a közbeszédben Magyar Péter ATV-s botránya és az azt követő Facebookos "listázás", ám ettől még zajlanak a vizsgálatok. 

Ahogy a Propeller megírta, a Tisza Párt alelnöke nemrég az ATV – Egyenes beszéd című műsorának volt vendége, ahonnan néhány perc után feldúltan távozott, miután már az első másodpercekben óriási feszültség alakult ki közte és a műsorvezető között. Rónai Egon ugyanis úgy kezdte a beszélgetést, hogy átadott Magyarnak egy piros mappát, amibe azokat az időpontokat gyűjtötték össze, amikor meghívták az ATV-be, de ő nem fogadta ezt el.

Ezt követően vita alakult ki arról, hogy vajon ki állított valótlanságot, ugyanis Magyar korábban sérelmezte, hogy a csatorna nem nyújt számára megjelenési lehetőséget, Rónai pedig azt állította, hogy egyrészt foglalkoztak is a Tisza Párttal, másrészt Magyar nem fogadta el a meghívásaikat.

Új fejlemények Magyar Péter listázós ügyében: vizsgálódik az adatvédelmi hatóság

Forrás: Facebook/Magyar Péter

A történet itt azonban nem ért véget, ugyanis az élő adásban történt adok-kapok után Magyar Péter egy posztot tett közzé Facebook-oldalán, amelyben a vallási-felekezeti hovatartozásra vonatkozó adatokat közölt az ATV munkatársairól.

Emiatt óriási felháborodás tört ki, sőt, mi több, Tényi István, fideszes politikus  bejelentéssel is élt a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság felé, illetve arról is beszámolt, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányságon feljelentést is tett, ugyanis véleménye szerint kivizsgálásra szorul, hogy megvalósult-e a személyes adattal visszaélés vétsége Magyar részéről. 

Az adatvédelmi hatóság már vizsgálja az ügyet

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság hatóság vizsgálatot indított Magyar Péternek az ATV munkatársainak vallási hovatartozását részletező bejegyzése miatt – írja a MagyarNemzet.hu

Forrás: Magyar Nemzet

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vitriol
Nem látok "új fejleményt", Az ATV csatornáján régóta működik az a "vallási műsor" Németh Sándor biznisze, amivel vagyont szerzett a legalább 20 év alatt. Erről tudtak eddig is a nézők, voltak akik ezért pártoltak el az ATV-től, aki még nézi, az viszont az úgynevezett "elnéző". Ám lehet ebből is "ügyet" csinálni, de nem Magyar Péter issza majd meg a levét!
Béla333
"Rónai Egon ugyanis úgy kezdte a beszélgetést, hogy átadott Magyarnak egy piros mappát, amibe azokat az időpontokat gyűjtötték össze, amikor meghívták az ATV-be, de ő nem fogadta ezt el."

Elég nyilvánvaló a hazugság, amit a cikk szerzője betett a cikkbe! Ugyanis elfogadta a dossziét, és azt mondta, hogy majd késöbb átnézi! Nem volt ez olyan régen, hogy az újságíró ezt elfelejtse.
Inkább szándékosan hazudik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.