Morvai Krisztina és a Jobbik ugyan úgy fél, mint a többi párt. Öt százalékon állnak, így a parlamentbe való bekerülés már nemcsak egy utópikus álom. Egyre többen csatlakoznak hozzájuk, főként fiatalok, akik állításuk szerint szeretik a hazájukat, és el akarják kergetni ezt a mocskos, magukat politikusoknak nevező korrupt bandát. Ez mind szép és jó, de Morvaiék nem azért akarnak előrehozott választást, hogy jobb legyen a népnek. Egyszerűen félnek, hogy ez az 5% hirtelen lecsökken 3-ra, és újabb 4 évig (esetleges jövőbeli kormánybuktatás esetén a futamidő csökkenhet) kell szapulni mindenkit, hogy megerősödjön a szavazótáboruk.

Forrás: sikator.blog.hu
Feltöltő: Helmeczi Krisztián
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ajuka53
Kedves Zsi !
Teljesen igaz minden . Azt nem kalkulálják be ,hogy 4 napos munkahétbe dolgoznak az emberek ! A rezsinket nem 4 naposra tervezik :) Én azért háborgom ,hogy miért mindíg rajtunk szorongatnak ?Nem azzal kezdenek ,hogy most a Parlamenti és az Önkormányzati képviselők ,hogy lesznek megszorítva ! Nekik nincs kenyér gondjuk nem is tudják mi az !!! További szép estét !
orogordog
Szegénység, nyomor de meddig .Ha el vesznek mindent. Utána ki felet uralkodnak ? Mire jó ez, kinek v. kiknek jó ?
Ki lesz majd a szolgájuk ?
10 millió szegény országa vagyunk ....
sioux
@ajuka53: Ez jelképes lehet, de nem segítene semmit. Nem a politikusok bére a probléma, hanem mindenki meséket szeret hallani, és ezért mesés ígéreteket tesznek, azok viszont nem tarthatóak, mert nem vagyunk olyan termelékenyek mint a németek, skandinávok. Mert nem az számít, hogy annyit vagy többet dolgozunk,mint nyugaton, hanem olyan minőséget és olyan költségen kell termelni, amit meg is vesznek annyian, hogy az gazdaságos legyen. Ez pedig lassú fejlődés eredménye, technikai, infrastruktúrális, bizalmi és emberi (tudás)tőkefelhalmozás kell hozzá.Sőt viselkedéskultúra is. A szemetelés, a sorbanállás, a közlekedési kultúra/kultúrálatlanság változása Skandináviától a Balkánig nagyjából tükrözi hol a helyünk a világban: a kettő között...Eléggé egyszerű magyarázat az mindenre, hogy a gonosz politikusok élvezetből nyúzzák a népet.Nekik a megszorítás nem élvezet, sőt hátrányos a népszerűségre ezért nem merték megtenni a szükséges, de fájdalmas lépéseket húsz évig, az egy szem Bokrost kivéve.A szakszervezetek meg ha sztrájkokat szerveznek, majd még nagyobb gödörbe kerülünk. Láss az orrodig, magyar!
Helmeczi Krisztián
A magyar termékek minőségére nem lehet panasz. Bár igen, nagyon drága.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.