Segítsünk be egy kicsit Bajnai Gordonnak, hol lehet még megfogni egy kis pénzt, hogy ne csak a nyugdíjas, a közalkalmazott és a gyerekes szülő szívjon.

Feltöltő: zero
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

orogordog
Ezt ide másolóm.Szerző remélem nem haragszik meg.

"ÉDES kicsi Barátom!
Mélységesen egyet értek Gordon baráttal. Megszorítás kell!! De nem ilyen laza, hanem kőkemény. ÉS nem MAJD, hanem azonnal.

Viszont van közöttünk egy PICI eltérés. Most és azonnal kell a KÖTELET, a vázoltnál is szorosabbra húzni, ennek a köztörvényes, szélhámos banda minden tagjának nyakára. És gyorsan, majd "post humus" meg kapják a vagyonelkobzást(is).

Teljesen igaza van Gordonnak abban is, hogy fájni fog mindenkinek. Igen, mert olyan kiterjedt ez a "cocipolip",hogy minden rendes embernek hólyagos lesz a tenyere, mire megfelelő magasságra húzza,a reá eső gazembert.

"Nos ezért politizálnak az "e'társak" és csatoltjaik.

Ha "jól" csinálják, lehet, hogy ez megelőzi a következő választást. Mert mintha nem igazán zavarta volna az a százezer őket, akik kissé más véleményen voltak a Hősök terén. Pedig, jó lenne figyelni, mert aki nem érti meg az idők szavát,- nos az nagyon süket."
reviden
Ha valaki ismeri miket tetek anak idején az Orosz bolsevikok akkor ma figyeljetek az MSZP és SZDSZ Bandára.A nép szav nekik semi,/a borso a falra nem ragad ha nincs be kenve,rájuk a nép szava sem ragad és hatalmas Alagut a füleik.A nép hangja nem jut el az alagut végére./Ezek a mocskos bolsevikok.Azoktol nem veszik el akik az MSZP-vel szimpatizálnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.