A szocialisták úgy vélekednek, az nem bűn, ha valaki gazdag, az már azonban annál inkább, ha nem kíván hozzájárulni az ország boldogulásához. Ráadásul - utalnak a Fideszre - nem helyes, ha egyesek a szavazatszerzést szem előtt tartva az ellen a tőke ellen szólnak, amely mozgatja egy ország gazdaságát.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
Attól óvjon az Isten mindenkit, hogy ez a Vadai Ágnes védje meg.Olyan ez az asszonyság mint egy tank. Csörtet, az ábrázata sokszor kegyetlenséget árul el. A stílusa kültelki. Amkor úgy érzi, most jó beolvastak az ellenzéknek, szinte kielégülés jelenik meg az arcán, holott olyanokkal ostorozzák az ellenzéket, amit ők maguk állandó jelleggel elkövetnek. Most is az Orbán nagy házával jön elő, amikor nap mint nap olvashatunk a Bajnai, Boldvai, Gyurcsány,Oszkó.... vagyonokról. Itt érhető tetten a választók lenézése, és totális hülyének tartása. Akiket ma még ezekkel a dumákkal cukkolni lehet, annak nincs már magához való esze sem.
Lenkaijanos
furfang úrnak tájékoztatásként!

Nevezett urak nem eltörölni, ha nem bevezetni akarják a vagyonadót.
furfang
@Lenkaijanos: tudom! Csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy megint bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű! Nehezen tudna találni az MSZPSZDSZ olyan vádat az ellenzék felé, amiben ő ne lenne sokkal vastagabban sáros. Ebben a 7 évben csodákat produkáltak! Úgyhogy ezek a pellengérek igen álságosak, plusz a Vadai egy ellenszenves nőszemély.
kaszanovics
Szánalmas , a gazdaságot mozgató tőkével is el kéne számoljanak , elkurták , ezért jött a megvonás .
xu
Olyan Domino Day-t tudnék csinálni, hogy ihaj! Sorba állítanám a politikusokat, az utolsó a stiklijei hatására eldőlne és vinné magával a többit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.