A magyar kormány megközelítőleg évi 50 milliárd forintos bevételre számít a vagyonadóból, melynek köszönhetően csökkenhetnek a jövedelmek adóterhei - nyilatkozta a Bloomberg hírügynökségnek...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

xu
Bajnai elvtárs! A remény hal meg utoljára!
Maga vállalkozó! Üzleti tervet is készít! Bevétel 50 milliárd! Kiadás? 1 évre kalkuláljon, mert max. annyit élne meg, ha holnap bevezeti!
Már megint deficitet termel! Nem veszi észre?
mizo
Ez a "f...sz"azt mondja, hogy hű de jól járunk!!(dolgozók)
A tavalyi évben kerestem bruttó 984 000-ft.Ez sem érte el az adó határt.a mostani meg pláne !416 000-ft-ot kellene keresnem ahhoz ,hogy még mindig belűl maradjak.Nem beszélve arról,hogy az étkezési utalvány is megakarja adóztatni.Nem lesz olyan "hülye" egyetlen munka adó sem aki ezután adna .Nekem meg még sok más embernek nemhogy adott inkább elvett.Szóval inkább gondolok egy vastagot és lehúzom a wc-n(annyit ér)
xu
@mizo: A meleg étkezési komoly 6000 forintos étkezési jegyet a viszonylag olcsó bevásárló központok nem fogadják el! Néhány hentesnél, ahol cca. 25 %-kal magasabbak az árak elfogadják, de ott nem vásárolunk! Ezzel támogatom a majdnem 60 ronggyal (nyögdíj) kiszúrt szemű édesanyámat, aki mit házal vele mindig olyan családoknál, akiknek gyermekei elköltötok a MEKI-ben és később megkapja a pénzt!
Undorító! Eszembe jut a tejjegy! Ezek nem tudnak átlépni a XX. század ötvenes évein! Mélyen beléjük ivódott örökségeiken és nem tudnak szabadulni tőle (nem a vagyonokra gondoltam).
Különben 2 embernek egy tál étel ásványvízzel nem fér bele ebbe az összegbe! Ettől nem leszünk olyan gömbölydedek, mint a Kis Petya, aki állítólag (nem cáfolta meg) 170000 forint körül étkezési jegyet kap havonta!
atia
A döntés óta hallgatom lépten-nyomon, hogy ez 15000 forint többletet jelent az átlagbért keresőknek havonta. Hurrá... Csak éppen az átlagbér 200000 szerintük, amihez soha életemben még csak közel sem voltam, hacsak nem két hónap alatt. Az ismerőseim között sem nagyon van, aki ennyit keresne. Iskolában dolgozom, ahol a pedagógusok közül senkinek nincs ennyi fizetése. Akkor ki az az átlag? És mi van azzal, aki csak ennek az átlagnak a felét vagy még kevesebbet keres? A jövedelem határ emelése nincs rá hatással, eddig sem érte el, az étkezési utalvány adóztatásával rosszabbul jár, mert talán semmit nem kap majd. Nekik hol a többlet? És akkor még ott a családi pótlék beszámítása, amivel csak a fizetendő adó lesz több, az áfa emelés, ami megint csak viszi a pénzt.. Hol is jártunk jobban?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.