Ismét megtámadott egy tanárt egy agresszív anya, ezúttal Salgótarján egyik általános iskolájában - értesült a HavariaPress.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sara
Ha a tanárnő verte volna el a kedves C-anyukát hivatkozhatna arra,hogy azért ideges mert éhbérért dolgozik és még az ilyen ...............kat is el kell viselnie.
Mikor zárják már bőrtönbe az ilyen állatokat ?
xu
@sara: Sosem! Mert felkarolják őket!
Tcat
Biztos ez is azért történt mert a tanárnő nem ismeri a kulturájukat. Tuti ez a magyarázat: Mese nincs rejtett rasszista, Ő a hibás...
reallatas
Na csak úgy póriasan egy hipotetikus kérdés: tegyük fel, hogy valamelyik kedves nagy emberünk gyerekét, érné minden holmi atrocitás, uram bocsá az ő tanárnő feleségét vernék el, milyen képet vágna hozzá? Ne tessék már etetni azt aki napi szinten szenvedő alanya ezen negatívumoknak.
zsbela
Rossz kifogás!! A család rossz anyagi helyzetéről nem a tanár tehet!
Az anyának inkább az elhelyezkedési lehetőségeket kellene keresnie, javítva az anyagi helyzeten!!
Lajos10
A naplóba arra hivatkozott a cigány vajda hogy azért nem művelik meg a kertjüket mert nem tudják hogy kell kapálni.Mért lopni a kertekből ki tanította meg őket?Mit várjunk ilyen emberektől?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.