Lemond posztjáról Tóth Bertalan, Pécs egyik szocialista alpolgármestere, aki döntését a május 10-i pécsi polgármester-választás eredményével indokolta csütörtökön, a baranyai megyeszékhelyen tartott sajtótájékoztatón.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
basatu
@xu: Jó ötlet, úgy könnyebb lesz őket megszabadítani a lopott vagyontól.
xu
@basatu: A vagyonok már eltűntek! Ezt már 1983-84-ben megjátszották egyesek. Mire felelősségre vonták volna Őket, akkorra elváltak és minden az asszony nevén volt! Az illetőktől semmit sem lehetett végrehajtani. Ha én ezeket a tényeket egyszer elmondhatnám? Biztosan engem varrnának be, mert a kisstílű szélhámosokat, akkor is fentről irányították!
Csubaka
@xu:
Nagyon nagyon tévedsz kedves xu!!!!
Baranyában nem az MSZP-ből menekülnek, hanem mentik az MSZP-t abból a szarból amelybe a gyurcsányi neoliberális, de valójában sehova se vezető reformoknak nevezett esztelen ámokfutás, és a párt vezetésében egyre súlyosabb méreteket öltő korrupció sodorta. Nem kellene összekeverni a dolgokat.
xu
@Csubaka: Mindkét eset előfordul.
51kacsa
@Csubaka: A baj csak az, hogy nyakig ér már a sz@r és nincs menekülési útvonal! S abban is biztos lehetsz, hogy nem kizárólag Gyurcsányon múlott! Ebben az MSZP teljes egészében benne volt! Szépen ültek a langyos vízben és nem csináltak semmit! De azt sokért! Ha Szili visszafizette volna azt a 24millát, ami mindenkinek szúrta a szemét, lehet, hogy nem lenne Pécs problémája a Páva !
Csubaka
@51kacsa: Az MSZP vezetőségének kollektív felelősségével maximálisan egyet értek, viszont Pécsnek egyáltalán nem problémája Páva.
Ha hiszed, ha nem Pécsett nagyon sok szoc és szimpatizáns úgy ment szavazni, hogy a jelenlegi helyzetnél Páva csak jobb lehet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.