Ha a bíróság által jogerősen feloszlatott Magyar Gárda tagjai egyenruhában jelennek meg közterületen, a rendőrség intézkedni fog ellenük közölte a rendőrség szóvivője, hozzátéve, erre ma már több településen sor került. Délután a budapesti belvárosba szervezett demonstrációt a Toroczkai-féle Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom, noha a rendőrség nem vette tudomásul a rendezvényt.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Stein
Akik ezeket a módszereket helyben és a bevetési központban elrendelték/eltűrték, sejthetik, hogy kormányváltáskor számon lesznek kérve, vagy mégsem...
...hiszen a pont a fideszes sunyi kis Rogán miatt fajulhattak el ennyire a dolgok. Ha engedélyezi polgármesterként a tiltakozó gyűlést, nem fajultak volna el ennyire a dolgok. De nem, helyette cigány-zsidó kulturális délutánt (tényleg) tartottak, ami úgy hiányzott már, mint egy falat kenyér. Ráadásul a rendőrök oda sem engedték be a népet...
Tehát a FIDESZ, akinek pillanatnyilag ellenfele a Jobbik hallgatólagosan támogatta a jogsértések kialakulását, kíváncsi vagyok, ugyanolyan hévvel szólalnak-e fel a parlamentben, mint Révész megverésekor.

Az MSZP ebben a gondolatmenetben egyértelműen a sötét erőt képviseli, a Fideszt csak azért ráncigáltam elő, mert még nem emelte fel szavát a Himnuszt éneklő idős emberek véresre verése miatt, hanem elégedetten dörzsölik a markukat. És mosolyogva számolgatják az egyöntetűen megszavazott fizetésemelésük hatásait.

Most is a Jobbik mondta ki/tette a frankót, nincs is más igaz párt az országban, sajnos...
Dr. Stein
Csak a főcímek:

Habzó szájú rendőrkutya elé fektették a gárdistát a Deák téren
A rendőrök egy-két perccel fél hat után előállították Vona Gábort, a Jobbik és a betiltott Magyar Gárda Egyesület elnökét az Erzsébet téri, nem engedélyezett tüntetésről.»

Közvetlen közelről fújtak le mindenkit - Vonát is előállították
Minden, a Deák téren tartózkodó gárdistát elvittek a rendőrök, Vona Gábort, a Jobbik elnökét is előállították.»

SZDSZ-es képviselő volt a Gárda mellett tüntető "útonálló"
Tagja volt az SZDSZ első ügyvivői testületének, és négy évig a párt színeiben ült a parlamentben is. Most a Magyar Gárda és Budaházy melletti tüntetés szabad megtartása mellett emel szót. Ha nem száll ki, nem 2%-on lenne az SZDSZ?»

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.