Nem volt jogszabályi felhatalmazása a Magyar Televízió (MTV) Közalapítvány kuratóriumi elnökségének arra, hogy a Nap-kelte felmondott szerződésének helyreállítására szólítsa fel a közmédium menedzsmentjét - döntött keddi ülésén többségi határozattal a közalapítvány ellenőrző testülete (ET).

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria
@kukubenkó: Teljes az iagazságod megint egy csapat aki mást mod minek a magyar népnek jogszbály ha senki sem tartja be .Nem azt kell vizsgálni, hogy a kuratorium, hogy döntött holott ugy tudom azért van a kuratoriumnak beleszolásamert nics elnöket az MTV-nek és nélkülük nem is dönthetnek . Kérdésem az ellenörző testület felett ki van még, hogy azok is felül vizsgálják az Ő döntésüket? És igy tovább és igy tovább.
kukubenkó
@szaboria: Látod, hogy gyulaborsot is kirúgták innen! Alakul a democsokrácia 2. fejezete!
kovacs1961
@szaboria: A politika, azaz a mszp és az szdsz mindent megpróbál hogy legyen saját csatornája.
vukkocska
@kovacs1961: a jobboldalnak hány van? Vajon miből tudják fizetni? Gondolom, azért van a fidesznek kb 2 milliárd tartozása. Hogyan akarják az országot kormányozni, ha a saját büdzséjükben nem tudnak rendet tartani? Pedig ez csak egy párt! Ezért akartak előre hozott választást is. Nem a hatalom, a pénz! Persze, a hatalom=pénz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.