Bizonyítást sem igénylő evidencia, hogy az MSZP velejéig korrupt párt - Szabó Zoltán szocialista politikus szerint legalábbis ezt igyekszik sugallni a Fidesz. Lapunk kérdésére nem vitatta, hogy pártja két politikusa vádlottként áll bíróság előtt, ketten pedig gazdasági bűncselekmények gyanúsítottjaként szerepelnek, ám a kép ennek ellenére sokkal árnyaltabb - hangsúlyozta. Eddig ugyanis az MSZP-hez köthető személyek közül senkit nem ítéltek el, miközben e szempontból szerinte a Fidesz statisztikája sokkal rosszabb. Nézzük a tényeket. Az összeállítás nem teljes, és a pártokhoz köthető személyek esetében csak a hivatali hatalom gyakorlásával összefüggő ügyeket tartalmazza.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kakastoll
Lopás ügyben ma csak a védelmezőt büntetik.
reallatas
@picike: /ma, 11.12/ Igen! De az nagyon nem mindegy, hogy mennyire érvényesül a "Bánk Bán" Tiborc panasza: Ki milliókat rabol bírája lészen annak, kit a sorsa rabolni kényszerít! Üdv.
reallatas
@Kakastoll: /ma, 10.14/ Jellem? Ne röhögtess ott fenn a húsosfazék mellett, no ne mán! Üdv.
Kakastoll
@reallatas: Ezt írtam én is...ennek hiányában tolvajkodnak.....
reallatas
@Kakastoll: /ma, 11.32/ Tudom én is azért ironizáltam. Üdv.
furfang
Hevenyészve összedobtam az összegeket, Mszp 8,392 miiliárd, Fidesz 2,315 milliárd, és akkor még Kulcsár, Sukoró, Bkv, Máv, Kolompár, metro, Margit híd nem került a folyamatban lévő ügyek lajstromára. És ez csak a jéghegy csúcsa, ezek a kibuktatott ügyek. Mi pénz mehetett a magánzsebekbe a privatizálásokból kb 30% az államkasszába 70 meg a közreműködőknek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.