Le kellett mondania örökségéről, az otthonáról egy nagykanizsai középiskolás fiúnak, mert szülei halála után nem tudja fizetni az utánuk maradt adósságokat.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria
@vukkocska: Tudom páran azt mondják na megint az okos tojás de a tapasztalat azt mutaja a tv-ben sem azt mondták kap, hanem, hogy jó esélyel indul hat. Na itt a bökkenő a tv-nek még így nyilatkoznak aztán nem lesz belőle semmi.Csak egy példa évekkel ezelőtt azt mondták ,hogy azok akik kikerülnek az állami intézetekből a lakás kérelmeknék elsöbbséget élveznek ez is csak papiron létezik.

az mondták adnak
Kakastoll
Ott valami nincs rendbe...A fogyatékkal élő testvér , a diák meg az özvegyasszony...ezek komoly segélyben kellett volna részesüljenek....
ugyeugye
@Kakastoll: nem csak ott. az egész orszában! egyre többen :(
bombi02
Ilyenkor az jut eszembe, hogy miért csak az antiszociális háló működik ebben az országban? Kell ennél több indok arra, hogy segítsék őket? Mit tegyen az a gyerek? Hagyja abba a tanulást? Menjen dolgozni? De hova? Hol vannak a zsíros, hájas politikusok, milliárdos életművészek, akik rajtunk gazdagodtak meg, és ebben a rajtunkban benne vannak a gyerekek szülei is valamilyen szinten. Ha elveszíti a lakását, hogy tud majd újat szerezni?
Őrület ez a közöny a gazdagok részéről. Biztos van az ő városában is belőlük jócskán és az is biztos, hogy hallottak az esetről, csak nem vesznek tudomást róla. Kíváncsi vagyok valamelyik szemét politikus kinyitja-e a pénztárcáját! Ja! azt akkor szokták, amikor a maguknak megszavazott felemelt fizetést beleteszik.
Szemét egy elit az amelyik tétlenül nézi,(és a miénk ilyen) hogy emberek nyomorognak, életek mennek tökre, pedig csak egy kis segítség kéne. Persze a megfelelő helyre és nem származás szerint automatikusan.

Minden tiszteletem a fiatalemberé és sajnálom, hogy ebben az országban kell élnie.

Tiszta szívemből kívánom neki, hogy akadjon valaki, aki segítségére lesz és nem fogja elveszíteni azt amije van.
kamazuka
Ez az állam és ez a tettves kormány csak a zsiványokat támogatja.
Nem tudjátok?

feketeözvegy
Ezt nem értem, a fiatalember középiskolás, lehet hogy még kiskorú........a bátyja súlyosan fogyatékos. Ilyenkor gondnokot szoktak kijelölni, aki intézi az ügyeiket. Elveszítik a szülői örökséget, de ha kapnak is lakást, mi a garancia, hogy 5 év múlva újra megkapják? Hallottunk már olyanról, hogy az autista gyermekkel költözni kellett mert a szomszédok nem bírták elviselni.........
Minden esetre az összefogás szép példája ahogy az iskolában segítettek neki.
Ilyenkor hol van az állami segítég? Esetleg átvállalhatnák a hitel törlesztést, és később, hamár dolgozik a fiú apránként vissza fizetné, és a tulajdonuk is megmaradna, ami egy biztos pont lenne az életükben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.