"Azt látni kell, hogy két év alatt a magyar gazdaság hét százalékkal esik vissza. Emiatt csökkennek az állam bevételei is, azaz nincs annyi pénz az államkasszában, hogy minden igényt ki lehessen elégíteni az önkormányzatoknál. "

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
Teli a mellény önbizalommal,azt sem tudja hogy mit beszél,bár nem csodálom,mert ha valakinek olyan csinos felesége van mint neki,akkor éppen el is mehet az esze,főleg "akkor",vagy "azután"! Lehet,hogy arról is meg van győzödve,hogy a következő focivébét magyarország rendezi és meg is nyeri!!!
kopeba
Szeretnék politikusokra vadászni sörétes puskával , remélem megérem amikor szabad lesz
vukkocska
@kopeba: azért elég gusztustalan, amit írtál. Nem értem, hogy a moderátor ezt hogy hagyhatta leadni. Amit írtál nem tartozik a szabad véleménynyilvánítás körébe. Szerintem.
Január
Mi mást is sugalmazhat egy politikus, mint magabiztosságot, ez a kincstári optimizmus, ami akár önbeteljesitő jóslat is lehet.
Pláne, hogy a Fidesz is elismerte nem lesz 2/3-os többsége, olvad az optimizmus...
kiscserkész
Már csak az egyszerű többségé rajzanak, de az sem fog összejönni. Matematikai számítások szerint csak második helyre pályázhatnak. Harmadik MSZP.
luciferi
@kopeba: Melyik oldalra? Vagy mindegyikre? Ne légy finnyás..... Húzzál bele.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.