Tölgyessy Péter politológus alkotmányjogász szerint a Jobbik a fiatalok körében fölényesen veri a szocialistákat, ugyanakkor a párt rövid távon a Fidesznek lesz a legnagyobb ellenfele – derült ki MR1-Kossuth Rádió 180 perc című műsorából.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
51kacsa
Tölgyessy véleményét el szoktam fogadni, Ő egy olyan szakértő a számomra, aki hiteles. Én magam úgy gondolom, hogy most a jobbik az, aki úgy beszél, ahogyan nagyon sokan szeretnénk ebben az országban. S mégis azt mondom, hogy a jobbik által ismertetett "célok, elvek, tervek" -nek csak a felszínét láttuk, ismertük meg. A java még hátra van! S az csak akkor fog kiderülni, ha hatalomra "segítjük" Őket. Rá kell majd ébrednünk, hogy ( sokadszor is zsákbamacskát vettünk)egy újabb hülyeséget csináltunk, de akkor már késő lesz!!!!!!!!!!!! A jobbik nem az a "szellem", akit olyan könnyű lesz visszaparancsolni a palackba!
picike
@51kacsa: a "szellem" az bizony nagy úr ,de nem mindegy milyen szellem abban igazat adok . A többi még titok
messzelato
Magyarország a magyaroké!
Mit akar a fidesz az mszp?"Tutaj a mocsárban,se evező se vitorlák".

A Jobbik előre tör még akkor is ha ez sokaknak nem teszik.1000 éve itt élünk,nem fogjuk végignézni ahogy átjátszák a globalistáknak Magyarországot.
A Jobbik újra összefogja magyarországot!
Szebb Jövőt!
luciferi
Nem inkább jobb jövőt? Nekem ne szép idő legyen, hanem jobban éljünk.:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.