A BKV-s vezetőt tetten érték egy parkolóban, mikor 10 millió forint vesztegetési pénzt vett át.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kamazuka
Orbánnak mégis igaza van?
Talicska szám tolják ki a pénzt az országból?
A gazdaságból?
A feketegazdaságba?
Vagy állam az államban?
A nyakunkba meg IMF hiteleket vesznek föl?
Mert veszteséges a közszolgáltatás?
Kiknek a megrendelésére dolgoztok?
Pénzért herdáljátok az országot?
1951
Ugyan így sok helyen meg lehetne "piszkálni" a jogi igazgatókat,ügyvédeket.Csak és kizárólag ügyvédek és jogi igazgatókkal lehet hazánkban megtenni azt,amit normális társadalomban tisztességtelenségnek, adott esetben csalásnak neveznek.Példa erre többek között a szegedi Délépítő Zrt felszámolása,amely már 2007.július 6.-a óta folyik,de a dolgozók egyike sem kapta meg még a végkielégítési összegét, melyet pedig maga a felszámoló, a Horizont Holding tulajdonosa,Dr.Munz Károly ügyvéd levelében is megerősített a dolgozók felé .Magyarországon sportot űznek abból,hogy szépen eltűnnek a pénzek- hogy hogyan és hová, az rejtély -,de remélem,hogy Dr. Munz Károly ügyvéd rendelkezik még annyi erkölcsi tőkével, hogy nem hagyja cserben a végkielégítési összegükre váró Délépítő Zrt dolgozóit még akkor sem, ha annak vezető sikerrel vitték csődbe a céget.Lehet,hogy szándékosan? Ez csak egy kérdés,melyre a választ Dr. Munz Károly Úr felesége talán meg is adhatná, hiszen jogvégzett Ő is és bírónő!Esetleg talán Ő is tudna némi segítséget nyújtani férjének jogolag, hogy miként lehetne megoldani a végkielégítések dolgozók felé történő kifizetését!Lehetséges ez, vagy egyáltalán akarják-e kifizetni??!!
kamazuka
Ebben az országban egy fontos törvény hiánytik,mégpedig az,hogy a ügyvéd legyen az ügy védnöke,és tartozzon felelősséggel az adott jogügylet tisztaságáért.!
kiscserkész
Szolár Domokos zsebébe is bele kéne nézni hátha ott is van egy lyuk és kiesne rajta.
Dr.luigilongo60
Minden kedves hozzászólót megnyugtatnék, hogy a következő kormány regnálása alatt nem lesz ilyen.Vagy tán több lesz,csak nem fogunk tudni róla,mert az ügyvéd kormány elintézi ,oszt jó napot.Továbbá az ő nyakukba nem fog lihegni az Ud zrt.-nek nevezett fütyeszes titkosszolgálat.Mondhatni ÁVH by fütyesz.
Ennek okaként minden csóró rajongó boldogan fog /éhen/ élni és halni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.