Gyorsan őrizetbe vette a rendőrség azt a férfit, aki késsel támadott rá egy idős emberre Kerekegyházán, de tettének több szomszéd is a szemtanúja volt – értesült a HavariaPress.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

safi
Nem unjuk még, hogy átlagban heti két idős embert bántalmaznak/ölnek meg kegyetlenül a saját házában? Milyen nyugdíjas kor vár ránk?
Hókuszpók
@safi: Mi unjuk, de a tettesek nem! Az idős ember könnyű préda, nem tud védekezni van benne nagy adag naivitás, mire észbe kap már késő. Fizikumából adódóan kevésbé tud védekezni.
mandiner
@safi: A dolgok mai állása szerint semmilyen, mert nem érjük meg...főleg ha a dögdíjat nmondjuk bevezetné az mszp....szegények vagy egymást irtanák ki, vagy öngyilkos lenne, hogy a társa kapjon egy kis alamizsnát!
Január
Már éppen ideje lenne a hatalomnak az emberek érdekeit is szolgálni - miniszter=szolga -, mert ez már tűrhetetlen, hogy senki sincs biztonságban már az otthonában sem!
inkvi
Pedig legnagyobb érdeke az MSZP-nek lenne ebben! Hogyan fog támaszkodni a nyugdíjasok szavazataira, ha nem védi meg őket, hagyja, hogy lemészárolják őket a gazemberek!
csikknorisz
Megvagta es fejbeverte. Ez nem csak maganlaksertes, baccak meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.