Egy 22 éves angol fiatalember megéhezett és úgy döntött, hogy szalonnát süt magának. Az étel odakozmált, és Jézus arcképe jelent meg a serpenyő alján...

Forrás: Kitekintő
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
luciferi
Kamu az egész! Bármikor csinálhat bárki egy "ilyet"! És ezen vitáztok???
kir
1. Ez egy csöves képe.
2. Kamu az egész.
marlin
@Zsoel: Rendben :)) én csak azért asszociáltam a kamaszéveimre, mert abban az időben kerültem Dorogon "rokonságba" a hercegprímás úrral!! (mert ő is a lányokat szereti) Ha "átkötünk", a cigány bűnözéssel, meg a cigánybűnözéssel kapcsolatos kommentjeiddel eddig is egyetértettem!! Nincs ütköztethető véleményem!! :-)) Látod??
mandiner
@kevijeni: @kir: Ott a pont)
Marlinhoz meg Zsoelhez kapcsolódva:míg ezt az idióta cölübátust vagy mit nem felejtik el, addig nem is lesz soha vége, és egymáshoz meg gyerekekehez fognak nyúlni((
Micsoda álszent dolog már a sírig tartó szüzesség kötelezettsége, ugyanakkor konokul elutasítják mondjuk a fogamzásgátlást!---bár ha belegondolunk elvileg nekik nincs is rá szükségük))
Zsoel
@mandiner: Én egy szóval sem mondtam, hogy egyetértek a cölibátussal (ugyanis egyáltalán nem, és részben igazat is adok neked). Arra akartam rámutatni, hogy ez a cikk nem az egyházról és nem a papokról szól; az ő dolgaikat ne keverjük ide, azokat nem a Jézus-képről szóló hír alatt kell megbeszélni.
mandiner
@Zsoel: Igazad van)) Csak ha már eltértetek a témától belekotyogtam én is))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.