A testület azt kezdeményezi, hogy pótlólagos cukrot csak a gyümölcsléből készülő üdítőitalok egy pontosan meghatározott kicsiny részéhez lehessen adagolni, olyan esetekben, ahol ez gyakorlatilag nem kerülhető el.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
"Ugyancsak kedvezményezte a bizottság, hogy a paradicsomot is vegyék fel azok közé a termékek közé, amelyekből az unióban kevert gyümölcslevet lehet készíteni."
Ez már rég megvan.....szilvapálinka paradicsomlével.
csikknorisz
Az EU-t kellene mar szamuzni. Ott ulnek idiota barmok hatalmas fizetesekert kulonfele bizottsagokban, es olyanokon agyalnak, hogy milyen gorbe lehet egy banan, vagy egy uborka. Emlekszunk erre, mikor meg akartak szabni az arusithato gyumolcsok, zoldsegek formajat, nagysagat? Sultbolond, semmihez nem erto idiotak gyulekezete.
zsuzsu
végül is, gyümölcsöt már úgyis száműzték belőle..
Zsoel
Az EU bekaphatja! Amióta csatlakoztunk, az üdítőitalok és gyümölcslevek, -szörpök nagy része ihatatlanná vált a hülye szabályzatai miatt. "Csökkentett energiatartalmú", "energiamentes", meg még egyéb fantázianeveken kínálgatják a "cukorral és édesítőszerrel" készült sz...okat. Könyörgök! Ha egyszer cukorral készül valami, akkor mi a fenének még édesítőszert is rakni bele? Egészségesebb úgysem lesz, a cukorbetegek sem ihatják meg a cukortartalma miatt, az egész csak arra jó, hogy teletömjék mindenféle vegyi anyaggal (ugyanis a cukor természetes vegyület, míg pl. az aszpartám nem annyira), és ocsmány ízű panccsá váljék. Ha meg édesítőszeres egy ital, akkor abba ne kerüljön egy gramm cukor sem, így aki egészségesen akar élni (vagy erre kényszerül), az nyugodt szívvel választhatja ezt, és ezáltal minden fogyasztó megtalálja a maga ízlésének megfelelő terméket. Régen nagyon jól működött így a dolog, amíg az EU tönkre nem tette ezt is!
KöBüKi
Ezek lassan tényleg hasonlitanak a barmokra.Már nem tudják kinjukba hogy hogyan basszanak ki az emberekkel.Arra megy ki a játék hogy örökké beruházásokra kényszeritsék a gyártókat,aztán akik nem birják,feladják.A termékek jó része már müdolgokkal van tele.
csutak
Szerényen jegyzem meg, hogy az alkatilag és genetikailag veszélyeztetett egyének a cukorpótlás miatt Gilbert kórt kaphatnak.
Leesik a vércukorjuk, mert a szervezetük azt hiszi, hogy glükózzal telített, oszt nyomja az inzulint befelé ész élkül:(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.