Alkotmányellenes a közalkalmazottak 13. és 14. havi bérének, valamint a 13. és 14. havi nyugdíjnak az eltörlése a portugál alkotmánybíróság döntése szerint. Ezeket a megszorító intézkedéseket a nemzetközi pénzügyi segélycsomagért cserébe vezette be az ország.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemecsek
nem semmi! 300.000ft felett -magyar pénzre átszámítva,-eltörlik a l3-l4.-ik közalkalmazotti
béreket és nyugdíjakat! Hol vagyunk mi ettől? Se foci Se pénz!
csikknorisz
"sértik az egyenlőség elvét", mert "olyan áldozatot követelnek
a közalkalmazottaktól és a nyugdíjasoktól, amelyet a többi
állampolgártól nem" És a többi állampolgár, akik nem az államtól kapják a pénzt, szintén kapnak 13. és 14. havi fizetést csak úgy alanyi jogon, a cég nyereségességétől függetlenül? Nem hinném. És ha mégis kapnának, de a munkaadó megvonná tőlük, különben csődbe megy a vállalat, akkor is így aggódnának az alkotmánybírák az egyenlőség miatt? Valószínűleg nagy ívben letojnák, akkor nem a saját zsebükről lenne szó.
darwin
@csikknorisz: No,ezen agyaljanak a portugálok!
Dr.luigilongo60
@csikknorisz: Ezek szerint hülyékből Ők sem szorulnak importra.
X-ray
Az,hogy ilyen egyszerű hozzászólásnál elérte,hogy töröljenek,azt is jelentheti,hogy moderátoraink egyike ez az entero,úgy mint zsolti,aki azért szól néha hozzá a dolgokhoz,hogy felpörgesse,begorombítsa a kommentelőket,csak,hogy nagyobb legyen a forgalom.
kukac50
Még nem volt hatalmon a Fidesz ígérte is a 13-14 havi nyugdíjat,meg a 13. havi fizetést,mire a hatalomra került el is felejtették mit ígértek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.