Néhány napra a kommunista Vietnamba utazott Szijjártó Péter, a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára, aki szerdán részt vesz a fővárosban, Hanoiban a magyar-vietnámi gazdasági vegyes bizottság soron következő ülésén.

Varga Éva, az államtitkár sajtófőnöke kedden közölte: a megbeszélés napirendjén elsősorban oktatási, egészségügyi, vízgazdálkodási, informatikai és mezőgazdasági együttműködési kérdések szerepelnek.

Az államtitkár találkozik mások mellett Nguyen Tan Dung vietnámi miniszterelnökkel, Bui Quang Vinh tervezési és beruházási miniszterrel és Nguyen Phuong Nga külügyminiszter-helyettessel.

Csütörtökön Ho Si Minh városban magyar-vietnámi üzleti fórumot tartanak, amelyet Szijjártó Péter nyit meg, majd találkozik a város népi bizottságának vezetőivel - tájékoztatott a sajtófőnök.

A nol.hu úgy tudja, Szijjártó Pétert egy huszonkét fős üzleti delegáció és a tv2 stábja is elkíséri Ázsiába.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nehogymá
anno mikor gyurcsány tárgyalt a kinaiakokkal irdatlan hisztivel voltak.hogy elmult..eltünt az ellenkezés mint a gerincük
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
A következő kirándulás Mexikó,öt millióért /kopf.-ezt is a szomszédomtól hallottam!
silber13
Egy csodaszép ország, iszonyú nyomorba döntött, alapvetően jobb sorsra érdemes néppel...
kkalman
Minek is ment Vietnamba?
Oktatási, egészségügyi, vízgazdálkodási, informatikai és mezőgazdasági együttműködésről tárgyal.
Lássuk be, zselé fejű droidunk sok mindenhez ért az elqurás szintjén. Szófosóként néha még tudott mosolyt csalni az arcunkra, de mára ez elfogyott. Ma már csak a főnökének készíti elő az alternatív menekülési útvonalakat, és keresi a helyet, ahol befogadják a bukása után.
Mobil123
@kkalman: És akkor mikor megy Észak-Koreába???:-)))
kkalman
@Mobil123: Lehet, hogy Vietnamból egyenesen odamegy. De ha odaért, ott is maradhat.
Mobil123
@kkalman: Na ez a marharépa haza jött, és kiderült, hogy milyen qrva jól állunk pénzzel. Gondolom emiatt lett megemelve többek között a tranzakciós illeték. Tudod szívesen beverném nőlétemre a pofáját, hogy a fogai kitöltse a fejét a csepp agya mellet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.