Ezt a hivatalból kirendelt ügyvéd, Manohar Lal Sharma jelentette be kedden. Sharma szerint a három férfi, Mukesh Szingh, a fivére Ram Szingh, és Akshay Thakur „tisztességes tárgyalást” érdemel. Az ügyben, egy 23 éves delhi orvostanhallgató lány megerőszakolása miatt hétfőn összesen öt embert állítottak bíróság elé; a két másik – Pawan Gupta and Vinay Sharma – vádalku keretében állítólag hajlandó bűnösnek vallani magát. Vádalkut kötni számukra éppenséggel életmentő lehet, ha ugyanis bűnösnek találják őket, a halálos ítélet sem kizárt. A közvélemény Indiában a lány megerőszakolása, december 16. óta ezt követeli. Egy hatodik, 17 éves gyanúsítottat kiskorúak felett ítélkező törvényszéken vonnak felelősségre.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: Dr plágium
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
"Csütörtökön megszólalt ugyanis egy népszerű guru, Asaram Bapu, és azt találta mondani, a tragédia nem történt volna meg – a lányt nem verték és erőszakolták volna meg hatan –, ha Isten nevével az ajkán borul le a támadói előtt. Hibát soha nem csak az egyik oldal követ el” – hangoztatta a spirituális vezető."

És egy ilyen embert(?) neveznek tanítónak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.