A pártfinanszírozási törvény jelentős szigorításáról állapodott meg az olasz kormány szombaton. Az erről szóló törvénytervezet jövő héten kerülhet a parlament elé.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@SLAakku: Mondjuk ilyen szinted jogos...igazad van,csak így az elenzék egyben el is lenne lehetetlenítve...bár azt is le tudnám szarni igazából :D
SLAakku
@Hellcat: No látod! Hiszen valóban az egyik kutya a másik eb. Viszont a kormányváltást nem szabad halogatni mert beledöglünk! Már másodszor döntik padlóra az országunkat fideszék. Bóvli-kormány, bóvlivá züllesztette az országot is úgy, hogy mást mond és mást csinál - orbán az elmúlt 3 évben szavahihetetlen emberré vált- nem érti, ami itthon és a világban történik.

Az ország nagyobbik 2/3-ad része kimarad az uram-bátyám osztogatásból.

Rekord szintre növelték az államadósságot a magánnyugdíj pénztáraktól ellopott pénzek ellenére is. Most az MNB pénzét fogják megcsapolni és szétosztani a hűbéresek között, hogy aztán ott se maradjon már semmi. Korábban az MNB aranytartalékot adták el az pénz is eltünt kézen-közön.

A meghirdetett szabadságharc eredményeként a magyar kormányzat éles konfliktusba került a világ legbefolyásosabb politikai, üzleti, pénzügyi köreivel.

A külföldi sajtó orbánt Chavezhez, Lukasenkohoz, a Ducehez és más diktátorokhoz hasonlítja, nemrégen pedig az egyik legtekintélyesebb francia napilap egyenesen Hitlerre emlékeztető figuraként ábrázolta.

A Magyarország jövője szempontjából kulcsfontosságú oktatási reform felelősévé azt a Hoffmann Rózsát nevezte ki, aki az általa kidolgozott felsőoktatási és közoktatási programmal – miközben kontraszelektál, s elveszi a továbbtanulás lehetőséget a szegényebb rétegek gyermekeitől – nem a XXI., hanem a XIX. századba vezeti vissza az országot.

Orbán megígérte, hogy rendet tesz az országban, de a társadalmi feszültségek -a munkanélküliség a kilátástalanság- ma nagyobbak, mint hatalomra kerülése elején.

Média-gurunak az a dajcstomit akarja kinevezni aki teljesen alkalmatlan úgy emberileg, erkölcsileg mint minden egyéb szempontot figyelembe véve is.

A Tárki közvélemény-kutatása szerint 1990 és 2012 között Orbán Viktor jelenlegi kormányzását ítélik a legrosszabbnak a válaszadók.

Ügynök vagy MSzMP-s múlttal -vagy annak csak a gyanújával sem- ne ülhessen senki a parlamentben!(pl.Martonyi, Pintér,...
Hellcat
@SLAakku: Ennél szebben én se fogalmazhattam volna meg.
SLAakku
@Hellcat: Pedig tudsz Te ettől különbet is!
Hellcat
@SLAakku: Ma még nem olvastam annyi hírt, hogy elboruljon az agyam a sok fideszmutyitól, meg hogy a kiflicsücsök még azt is a szocikra és az EUra keni, Úgyhogy még nem jöttek elő belőlem iylen szépen megfogalmazott kommentek. :)
SLAakku
Magánszemélyektől elfogadhatnak támogatást, de "felkutathatóvá" kell tenniük támogatóikat, vagyis anonim személyektől nem fogadhatnak el pénzt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.