Szűk körű tárgyalással vette kezdetét kedden Orbán Viktor moszkvai munkalátogatása. A magyar kormányfőt Vlagyimir Putyin orosz államfő Moszkva környéki, novo-ogarjovói rezidenciáján fogadta.

Az orosz elnök bevezetőjében elmondta, hogy Moszkvában egy sor dokumentumot készítettek elő aláírásra, amelyek reményei szerint hozzájárulnak a magyar-orosz kapcsolatok továbbfejlesztéséhez.

A Reuters diplomáciai forrásokból úgy tudja: Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin mai találkozójukon aláírják a paksi atomerőmű bővítéséről szóló megállapodást. A Népszabadság értesülése szerint a paksi atomerőmű kapacitásának megduplázásáról lehet szó. Négyezer milliárd forintra teszik a beruházás költségét, melyet tender nélkül nyerhet el orosz állami tulajdonban lévő Roszatom.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
Most legalább kézcsók problémája nem volt...:-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bukfenc
@valentin641: tegnap, 23:37

csókolom a hangodat, de nem tudom melyikre gondolsz?! :)))))))))))))))
valentin641
@bukfenc: Mindegyik írásod nagyon jó a fejtegetésed azzal kapcsolatba,hogy mi lesz majd,ha az ország nem tud fizetni s.t.b. de az különösen tettszett amikor arról írtál,hogy mi is történhetett a zárt ajtók mögött amikor is TÉRBECSŰLVE nyálazta össze a kedves vezér a Putyin munkában megkérgesedett kacsóját,nekem is lenne egy észrevételem:nem kizárt,hogy még a szőnyeget is ami a talpa alatt volt tönkre tette,mert rongyossá csókolgatta.
bukfenc
@valentin641: Amit te írtál abban is van valami! :)))))
A "dicséretedtől meg a májam helyet cserélt a tüdőmmel, hogy -elférjen! :)))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.