Egy ötéves kislány és három másik ember vesztette életét, további négy személy pedig kórházba került arról a lovaskocsiról, amibe Diana Dinu szépségkirálynő rohant autójával – írja a Bors.

Dinu egy Audival hajtott, amiben rajta kívül még hárman utaztak, ők mindannyian sértetlenül szálltak ki az autóból a baleset után. A romániai Haret közelében haladó szekér utasai azonban már nem úszták meg ennyivel, négyen meghaltak, négy embert kórházba szállítottak.

A rendőrség szerint a tragédiát nem a szépségkirálynő, hanem a 46 esztendős, részeg kocsis, Marian Batoaga okozhatta.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
..." 19 éves anyukának 9 éves gyermeke volt? "
Akkor sem magyar, sem román nem lehetett !!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Laila
Ahogy a fotón látható, ez a szépségkirálynő, - amellett hogy valóban nagyon szép nő, - feltételezhetően az ősi mesterséget űzi, ő egy luxusprostituáltnak kinéző nő. Feltételezhető, hogy több százezerért fekszenek le rendszeresen vele a román politikai-, gazdasági-, és médiaelit szereplői.
Nem feltételezem, hogy ő a hibás a balesetben, mert nem voltam tanúja. De még ha ő lenne a hibás, akkor is a kocsis a hibás, ez teljesen egyértelmű.
MickLowland
Utánanéztem: a 85-ös úton Vrancea megye, kivilágítatlan szekérbe hajtott, amelyen 12 ember utazott. A rendőrség megállapította, hogy nem történt gyorshajtás és alkohol befolyása alatt sem állt az audit vezető szépség. Kórházba került egy 19 éves anyuka és annak 3 gyermeke kisebb sérülésekkel (legidősebb gyermek 9, a legfiatalabb 3 éves). A gépkocsiban továbbá még 3 személy tartózkodott akik nem sérültek meg. A baleset után az audi utasait meg akarták lincselni a helyszínre érkező fuvarozással foglalkozó rokonok.
Gonoszgólya
@MickLowland: Hát igen.
Ez VALAMIÉRT kimaradt.
Miért is nem csodálkozom rajta???
Peller Anikó
@lajla: hát téged sem sok ésszel eresztettek útnak, de feltételezhetően te is ezt a mesterséget űzöd, bár a képed alapján nem nézel ki fluxusprostinak, nem tudjuk mennyiért fekszel le román meg nemromán politikai meg nemelit szeretőkkel, de feltételezhető rólad. Aztán még szépségkirálynő se vagy, de ezt is csak feltételezem.
volvós
..." 19 éves anyukának 9 éves gyermeke volt? "
Akkor sem magyar, sem román nem lehetett !!
Laila
@Peller Anikó: Mégis miért sért téged az, amit írtam?
Nem neked szól, nem is rólad szól.
Nem értem, miért beszélsz velem ilyen stílusban, holott én nem bántottalak téged.
Az pedig világos a hozzászólásodból, hogy nem érted mit írtam. Ez nem baj. :-)
De kérlek ne gyalázkodj, mert semmivel nem szolgáltam rá.
Köszi.
Laila
@Horizont: Arról írtam, hogy ha valaki luxusprostituált, és kiszolgálja a mindenkori hatalom egyes tagjainak ilyen jellegű igényeit, akkor bármi is történik, nem ő lesz a hibás. Mert nem fogják felelősségre vonni.
Ennyi.
A szépségkirálynőről csak feltételes módban beszéltem, hiszen nem tudom, hogy valóban luxusprostituált-e, illetve azt sem, hogy ő idézte elő a balesetet, vagy sem.
Laila
@Horizont: Igen.
Tele van "feltételezhetően", "feltételezhető" szavakkal a hozzászólásom, és nem véletlenül.
Ha rosszul fogalmaztam, elnézést. A szándékom tiszta volt.
Peller Anikó
@lajla: hát igen, egyből észrevetted, hogy mekkora szemétségeket írtam neked, de mindezeket csak feltételeztem. Úgy mint te. Na jó, ejtsük az ügyet, kösz Horizont.
Fradigege
@Laila: kemény vagy. Rá van írva a homlokára, hogy luxusprosti? Én például belázasodok, ha meghallom azt a szót, hogy román. Kiborulok és kiver a víz. Mióta román a román?
Laila
@Fradigege: Nem nincs ráírva. :-)
Csak megjegyzem, hogy amikor én véleményeztem, még egy teljesen más fotó volt fent a hölgyről. Talán emlékszik rá valaki..
Laila
@Fradigege: Egyébként pedig a román nyilvánvalóan nem román. :-)
agnes200
@MickLowland sokkal tárgyszerűbben és kerekebben írta le az eseményeket, mint a cikk. Hiába, az újságírást is tanulni kell(ene)! Nincs hiba a cikkben, csak hát úgy érzi tőle az ember, hogy a fele infrmációt nem kapta meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.