Szexista megjegyzése miatt nem maradhat pozíciójában Bratislav Gasic védelmi miniszter – jelentette ki Aleksandar Vucic szerb kormányfő hétfőn a szerbiai közszolgálati televízió (RTS) beszámolója szerint.

A miniszter vasárnapi sajtótájékoztatóján a B92 televízió újságírónője leguggolt, hogy a mögötte lévő kamerák elől ne takarja el a minisztert, aki ennek láttán azt mondta: "Szeretem azokat az újságírónőket, akik ilyen könnyen letérdelnek".

A miniszterelnök az egész kormány nevében bocsánatot kért az újságírónőtől és minden Szerbiában élő nőtől a védelmi miniszter kijelentése miatt, és hozzátette, hogy ilyen senkivel sem lenne szabad, hogy történjen.

Mint mondta: nincs mentség Bratislav Gasic kijelentésére, ezért – annak ellenére, hogy jól végezte munkáját a védelmi tárca élén – nem maradhat miniszter.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sentinel216
... ennek is elénekelték a mondókát, mint Hende Csabának: - aki nem lép egyszerre, nem lesz miniszter estére ...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
teuton
@Csizmás Kond: Aha... Mostmar nem csak Europa li beralbolsevik, hanem Szerbia is! Egy miniszter azert miniszter, mert ugy is kell viselkednie, mint egy diplomatanak, nem zsebretett kezzel, laza nyakkendövel szotyiznia. Azonkiivül a munkaidejeben törtent. A demokraciaban pedig törvenyek vannak, tehat ha nem mond le magatol, akkor a fönöke elbocsatja, ugyanugy, mint az ittasan vezetö söfört. Perelhet, de kizart dolog, hogy megnyeri, ugy, mint a magyar kamionos... Legfeljebb a következö lehetseges munkaadoja sem alaklmazza, mert beperelte az elözöt...
verum
@Csizmás Kond: - az illiberális morált remekül képviseled. Neked a tisztelet, a becsület ismeretlen.
Ami meg a szakértelmet illeti, magyarázd inkább a nagyvezírnek, hogy szükséges, hogy a rokonság, a retyerurtyaság és a bátyámuram kötelék meg szemétség.
Csizmás Kond
@verum: Kettőnk között az a különbség, hogy míg te a cikkben sugallt hozzáállást képviseled addig én a sajátomat.
...a szakértelmi megítélés szintén a cikkben szerepel nem a kisujjamból szoptam...ezért kell előbb elolvasni a cikket és csak azután lovagolni rajta.
verum
@Csizmás Kond: - kétféle hozzáállás lehet, nem sokkal több. Az egyik szerint aki szakember, az mindent megengedhet, morálnak nem kell lenni.
A másik szerint a szakértelem mellett kell tisztesség, tiszteletadás és becsület. Nekem ez a véleményem és nem a cikk alapján.
Te az első variációt képviseled, de azt is csak félig, mert a szakértelmet idehaza nem hiányolod a vezérkarból. Az ocsmány szexista megjegyzésekkel meg jól elvagy. Az illiberalizmustól hányingerem van. Ennél nagyobb hányingerem már csak az illiberalista emberkéktől van.
Csizmás Kond
@verum: Nézd, itt adva van egy cikk és illik azt boncolgatni. Te szerintem azért hordasz össze mindent mert itt elfogyott a cérna. A cikkhez meg ismételtem az a véleményem, hogy egy miniszter vagy akárkit azért mert lekurvázott valakit nem kéne lapátra tenni. Ha ez megtörtént akkor ott nem ez volt a kiváltó ok, ugyanúgy mint ahogy a kamionos esetben stb.
A hányinger meg nem társalgási téma...legalábbis nálam.
verum
@Csizmás Kond: - én elmondtam a véleményem és te is. Ennyi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.