A magyar kormány visszautasítja az osztrák kancellár zsarolását, miszerint, aki nem akar bevándorlókat befogadni, kevesebb uniós forrást kapjon – reagált Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter közleményében Werner Faymann szombati kijelentésére.

Szijjártó Péter kifejtette: Magyarország teljesítette azokat a feltételeket, amelyek alapján jogosult az EU-s támogatásokra, ehhez az illegális bevándorlásnak semmi köze sincs.

Úgy vélte, ha az európai vezetők egymás zsarolásával töltik az idejüket, akkor gyengítik Európát, ez megengedhetetlen és elfogadhatatlan, különösen válságokkal terhelt időszakban.

A miniszter az osztrák szigorításokkal kapcsolatban úgy fogalmazott: "jobb később, mint soha", ugyanakkor Szijjártó Péter szerint az illegális bevándorlás azonban sokkal súlyosabb probléma annál, minthogy Európa egy éven keresztül az úgynevezett politikai korrektség foglya legyen.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Petya ! Ne politizálj, inkább a satnya kis pö...-del bíbelödj a homokozóban
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hofipisti
Peti ápolja a szomszédokkal a jó kapcsolatot!
És a bróker-pénzek hol vannak?
teuton
@Szókrakész: Ez bizony igy van mindenűtt, aki nem teljesiti a kőtelesseget (vagy a szerződesben foglaltakat), azt búntetik. Nem tanitottak erre meg otthon vagy az iskolaban? Akkor pedig pont most van az ideje, hogy megtanuljatok'
Apatszerek
Itt már sok a piros agygörcsös SDK-s pedig egy is elég lenne pernye hordónak!
nezelodo
Petya mi tart ilyen sokáig, már tegnap be kellet volna rendelni ezeknek a sógoroknak a nagykövetét, és a piros szőnyeg szélére állítva kirántani alóla. Még ennyit sem tanultál meg az istenedtől?
Lepényleső
De jó annak a koldusnak,aki megmondja az adományozónak,hogy mikor mennyit adjon,és
egyébként mit tegyen szabadidejében! (Nagy a mellény,üres a kassza,főleg mióta a csacska kezeitek rajta.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.