Felrobbantottak egy autót kedden Berlinben. A rendőrség tájékoztatása szerint az autó a német főváros Charlottenburg nevű városrészében egy forgalmas úton haladt reggel, amikor működésbe lépett a robbanószerkezet.

A sofőr életét veszítette, sérültje nincs a robbantásnak. A környéket lezárták, a roncsokat tűzszerészek vizsgálják. Egyelőre nem tudni, hogy a robbanószerkezet a gépkocsi belsejében volt-e vagy kívülről erősítették rá.

A rendőrség késő délelőtt Twitter-oldalán közölte, hogy a roncsok között nincsen további veszélyes szerkezet, a környékbeliek így kinyithatják lakásuk ablakait, erkélyajtóit. Az eset kivizsgálását egy gyilkossági csoport irányítja.

Nem terrortámadás lehetett

A Der Tagesspiegel című berlini lap szemtanúkra hivatkozva azt írta, hogy az autóban csak a sofőr, egy férfi utazott, aki a robbanás után még ki tudta szabadítani magát a roncsok közül, de a helyszínen belehalt sérüléseibe.

A Bild című lap meg nem nevezett forrásokra hivatkozva azt írta, hogy a robbantásos merénylet nem terrortámadás volt, hanem valószínűleg szervezett bűnözői csoportok közötti leszámolás állhat a háttérben.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
@36: Egy fenét! Zárlatos lett az autó . (majd figyeld meg )
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
36
Nah, ja. Tünök az oldalról, ismét egy ideig, mert megint elkezdett akadozni a net. nálam. Már nem lep meg. Tartalmas beszélgetést és vigyázzatok magatokra.
Mobil123
@36: Csak nem !! (nálam tegnap előtt akadozott de csak ez az oldal . pedig kussba vagyok )
cs.n.
"szervezett bűnözői csoportok közötti leszámolás állhat a háttérben"
Ilyen volt már nálunk is, a '90-es években. Aranykéz utca, stb. De most már mindenki a terrorista migráncsokra gondol elsőre, ha történik egy ilyen.
human
@36: @Mobil123: Amúgy elolvastátok a cikket vagy vagy ennyire nincs türelmetek kivárni a valódi migráns problémákat?
Mobil123
@human: És miért is zavar Téged hogy Mi megosztottuk @36: - al a gondolatainkat? Azért mert amiben nem úgy reagálunk ahogy Te vagy más itt elképzeli attól még nem fogom magam elásni egy gödörbe. Nem mocskolódom , nem hurrogok le senkit a véleménye miatt tehát én sem tűrőm . Ha nem tetszik lehet lapozni. Egyébként elolvastuk.
Mangu
Egyelőre nem tudni, hogy a robbanószerkezet a gépkocsi belsejében volt-e vagy kívülről erősítették rá. Ezek teljesen hülyének néznek minket - egy pillanat alatt megállapítható - a lemezhajlásból.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.