Túl sok problémával jár a demokrácia, ezért Lengyelország és Magyarország kormányai olyan rendszert vezetnének be, amilyet Vlagyimir putyin működtet oroszországban - mondta Bill Clinton, volt amerkai elnök. Ő autoriter diktatúrának nevezte ezt a berendezkedést. Bill Clinton felesége, az elnökjelöltségre pályázó Hillary Clinton egyik kampányrendezvényén beszélt.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
A kormány akarja nem Magyarország
Bringás
Drága Clintonné asszony!
Tessék már letipegni a Mexikói határra és megszemlélni a kerítést és a tűzparanccsal rendelkező katonákat! Na ezután beszélgethetünk a demokráciáról.
pbalage
@Bringás: nem tudok logikus magyarázatot találni rá, hogy ez most hogy jött ide.
eugen4402
@Bringás: Tekerjél még két-három kört, vegyél mély lélegzetet, és gondolj valami szépre. Akármire, csak a demokráciára ne...
Csizmás Kond
Clintont a farka buktatta meg...most a felesége akar kifeküdni az óvális asztalra ravansként.
Amit a Clinton család véghezvisz az nem politika hanem családi perpatvar...és azzal vezetni egy birodalmat az maga a káosz.
Bringás
@pbalage: @eugen4402: Csak gondoljatok bele! Clintonné szapulja a magyarokat, mert nem engedjük be a migránsokat, közben pedig ők és Izrael épített a határra kerítést. Na akkor kinek is kell egy kis demokráciát tanulnia? Ki a kirekesztő? Akiknek a katonái a határon a kerítés mellett tűzparancsot kaptak, vagy Magyarország aki betartja az Uniós jogot és védi a határt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.