Feladták a gyaloglást azok a migránsok, akik kedden indultak el Belgrádból a 200 kilométerre fekvő magyar határ felé – jelentette a szerbiai közszolgálati televízió (RTS) szerdán.

A magyar határ felé kedden elindult emberek nagy része, miután estére a Belgrádtól mintegy 30 kilométerre fekvő vajdasági Ópazovára (Stara Pazova) ért, úgy döntött, hogy visszatér a szerb fővárosba. A Blic című napilap információi szerint néhányan taxival a magyar határra indultak, egy körülbelül 50 tagú csoport azonban folytatta az utat, és éjfél utánig még tíz kilométert tett meg. Ők a Belgrádtól 40 kilométerre fekvő India (Indjija) egyik benzinkútján aludtak, reggelre viszont a hideg, a fáradtság és az eső miatt úgy döntöttek, ők sem folytatják az utat gyalog. Az RTS információi szerint azt kérik a hatóságoktól, hogy autóbuszokkal vigyék őket Szabadkára.

A horvát sajtóban olyan információ jelent meg, hogy a szerb hatóságok Horvátország irányába terelik a gyaloglókat. A horvát Nova TV beszámolója szerint a szerb menekültügyi főbiztosság képviselői azt mondták a bevándorlóknak, hogy inkább a horvát, mint a magyar határ felé vonuljanak, mert a magyar határ teljesen le van zárva. Vladimir Cucic szerb menekültügyi főbiztos azonban azt közölte, hogy a szerb-horvát határ közelében lévő principovaci befogadóközpontba akarták irányítani őket, hogy ne a hidegben és az esőben töltsék az éjszakát.

Mintegy 300 fiatal férfi kedd délelőtt indult el a belgrádi autóbusz-pályaudvarról, olyan papírlapokat lengetve, amelyre a magyar határ megnyitását követelő szöveget írtak.

A Blic szerint a határ felé gyalog elinduló csoport tagjai szinte kivétel nélkül Afganisztánból, Pakisztánból vagy Irakból érkeztek. A lapnak úgy nyilatkoztak, hogy a szerb-magyar határhoz terveznek vonulni, és egészen addig ott akarnak maradni, amíg a magyar határ meg nem nyílik előttük.

Szerbiában 6-7 ezer bevándorló tartózkodik – közölte Nenad Ivanisevic szociálisügyi államtitkár kedden. Nyugat-Európába szeretnének jutni, többször is elmondták, nem akarnak Szerbiában maradni, ám a magyar határon nem tudnak átjutni. A magyar hatóságok naponta 30 ember menedékkérelmét veszik át.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
@nezelodo: Normális országban egy ilyen kormányzati befolyásolás elképzelhetetlen lenne, mert előbb mondatnák le a kormányt, mielőtt kettőt pislantanánk.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Hát ez nem tartott sokáig...:) @verőce21: Itt a hatalmas, mindenre elszánt migráns horda amely fenyegeti hazánkat :D
verőce21
@Hellcat: (09:56) Nalátod!
Ez is engem igazol, a fekák csak a fővárosokban szeretnek sütkérezni! (És székelni)
Hellcat
@verőce21: Abban igazol...viszont akkor mire volt jó ez a nagy rémületkeltés? Látod basznak ezek idejönni...
verőce21
@Hellcat: (10:04) Csak nehogy azt hozd ki belőle, "úgysem akarnak ittmaradni!" :)
Hellcat
@verőce21: Nem hozom...azt hozom ki, hogy úgysem akarnak ide jönni. :)
verőce21
@Hellcat: (10:17) nem hoztad még elő, a 4 millió "szegényeteket"! :)
nezelodo
Hiszen az áradatnak a dakota párt SMS-e szerint már a választás napján rendet kellett volna vágni azok között, akik kiröhögték Orbánt a "népszavazásával" együtt. Egyébként miért csúfolják népszavazásnak egy fkm. kezdeményezését?
Hellcat
@verőce21: Az nem ide tartozik. Én nem vagyok fideszes troll, hogy tereljem a témát ha számomra kínos, vagy belebonyolódok :D
krumpli
No Borders ! Ezeket az aktivistákat kellene sétáltatni, nem hagyni hogy feltüzeljék a migráncsolokat ! Persze ők kimaradtak a cikkből ! Jahh, Gyuri bácsi pénzeli őket, nem dzabad megemlíteni... :P
Perwool
@nezelodo: Tudod én min csodálkozom?? Hogy, a "kerítés" melletti megyékben sem haladta meg az országos átlagot a szavazatok száma.
Bringás
Miért kéne a migráncsokat altatni és szállítani? Takarodjanak haza, ahogy jöttek!
verőce21
@Hellcat: (10:23) Akkor azt majd legközelebb megbeszéljük! Úgyis kudarcot vallottál mára a migránsaitokkal! :)
Hellcat
@verőce21: Látom nálatok ez a hét erről szól...sikerként könyvelitek el a kudarcot. :D Na isten áldjon! Aztán ki ne húzd a fejed a viktátor seggéből mert még megvilágosodsz!
Bringás
@verőce21: 3.2 millió ember még az EU-s csatlakozásra sem szavazott! Ennyi embert soha senki nem tudott mozgósítani! Számháborúzni pedig nincs miért, mert senki nem tudja, ki miért nem ment el! Találgatni lehet, de nem lesz értelme!
nezelodo
@Perwool: Hogy a franc essen beléjük, még azok sem voltak hajlandók Orbán parancsára rettegni?
Perwool
@nezelodo: Még az csak, de, "azokon a településeken lesznek elhelyezve a migránsok, ahol a legkevesebben mennek el szavazni"
Nézd, akkor Budapest?? Vagy...
valasztas.hu/hu/ref2016/1154/1154_0_index.html?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201610
nezelodo
@Perwool: Áááá, kicsit sem zsarolt a dakota párt és egy kicsit sem félemlített meg senkit, így patyolat tiszta becsületes kampány volt, az eredmény mégis érdekes. Úgy tűnik a cigányok sem taposták egymást a szavazókörökben pl BAZ-ban, de nálunk sem lehetett őket látni a szavazókörökben, ahogy csapatostul szokott menni az apró család.
quadrocopter
@Bringás: Akkor natúrban is nézd meg a kérdést, mely szerint ha elfogadjuk, hogy a fidesznyik szavazóbázisa közel 2.7 millió fő,( akiknek kötelező volt a nem-re vokslni) ehhez mindössze csak 600.000 szavazat adódott!
Így is lehet nézni, nem is akkora eredmény, mint aminek láttatod.
Peller Anikó
Talán nem is a szerbektől kellene buszért követelőzniük hanem a mekkergülttől basért. Küldjön értük ha kell neki a szekszéhes sereg.
Perwool
@nezelodo: Normális országban egy ilyen kormányzati befolyásolás elképzelhetetlen lenne, mert előbb mondatnák le a kormányt, mielőtt kettőt pislantanánk.
verőce21
Horvátország nem engedi be a Szerbiában rekedt mintegy 7000 migránst - közölte Vlaho Orepic ügyvezető belügyminiszter a Vecernji List című horvát napilap közlése szerint.
A rendőrség "erősen tartja a határt", és azok a migránsok, akik most Szerbiában tartózkodnak, nem fognak Horvátországban rekedni, mert nem fogják őket beengedni - hangsúlyozta.
verőce21
eltűntek a rózsaszín migránssimogatók? :)
emlékszel még?
kerítés nem állítja meg őket!
Bringás
@quadrocopter: És az előző szavazások részvétele, Tesó?
quadrocopter
@Bringás: Itt nem a történelem folyamán megtartott szavazásokról volt szó, de egyébként is, lejtőre lépett a horda az idióta, elmeroggyant vezérkossal együtt, tehát nézzük meg 2018-at is majd.
Magyarul, a vezérkos a 600.000 szavazatnak úgy örül (úgy csinál!) mint akit ingyen dugásra visznek. Beindult egy egészséges erjedés, mert ez a horda, ekkorát még nem szopott a nagy arcával.
Amennyiben a baloldalnak és a liberálisoknak ( mert nem csak a Fodor G. féle liberálisok léteznek) sikerül okosba összefogni, akkor nagy cumi lesz 2018 is a hordának, az új legfőbb üögyész irattathatja a vádiratokat.
JAJMÁR
Csak viccelődtek. De az is lehet, hogy megtudták a népszavazàs eredményét. Vagy a bayer ràjuk kiáltott.
Ezernyi lehetőség...
:))))
JAJMÁR
@Bringás: oszt azt tudod-e, hogy ki miért ment el? (Erre a szavazósdira)
verőce21
Úgy gondolták, hogy a magyar határon nem tudnak átjutni?
Ez rögtön kizárt, mert itt megmondták a antimagyar megmondó emberek, hogy a kerítés semmit sem véd...
Just look my avatar
Egy népszavazás nem tudta a migráncsokat eltántorítani, hogy magyarba induljanak.
Viszont az eső keresztbe tett Orbánéknak. Csak felvételről tud a birkaTv migránycsmutogatni!
Szókrakész
Biztos megtudták, hogy a határnyitásig tartó várakozás alatt akár a szerb állampolgárságot(5 év) is beadhatják.
Ergo, nincs értelme!!!
Bringás
@quadrocopter: 2018 nagyot nyerünk, újra kétharmad!
quadrocopter
@Bringás: Ennyire nem vagyok ebben biztos! Bukott már pár helyhatóságit is a tschürhe, most a kék plakátos őrületet, túl sok embert irritálnak a rogánok, lézerek és a cimbik luxusa, a nagyon nemzethy Mészáros Lőrinc megfuttatása, az MNB-s "nem közpénzek" ügyei, az eügy helyzete, az oktatás helyzete, a rezsihülyítés is elvesztette "varázserejét", irritáló, hogy a köztisztviselőkbe tolják a pénzt, hogy makulátlan haverokká váljanak és maradéktalanul kiszolgálják a maffiát, aljas módon működik néhény közhivatal, még az elfogulatlanság látszatát sem keltik, mert minek, az ügyészségek jó része pártcsicska, az igazságszolgáltatásba vetett hit csak néhány tisztességes bírón múlik, akik nem tolták le a nadrágot és nem hajoltak be, minden, nagy pofával bedobott "újdonság" és " polgárbarát" intézkedésről hullik a vakolat, mögötte pénzkifizető helyek látszanak, a korrupció boldogan növekszik és tartja emelkedő szintjét, milliók mennek haverknak őgy, hogy a kutya sem számoltatja el őket a pénzről ( Simonka, L. Simon, Mészáros) hatalmas erőkkel mentegetik a nyilvánvalóan bűnös, de jómagyarembereket ( értsd: pártnyalogányokat) a fideszhez való lojalitás felülír minden törvényt, etikát, tisztességet, nem előszö9r került szóba az uniós pénzcsapok elzárása, hisz aki köpködi Brüsszelt, az ne tartson iugényt semmi potyára, az már Brüsszel hubája, hogy még nem rúgták emberségesen tokön ezt a törpe pojácát és harácsoló, mohó és pofátlan sleppjét.
Bringás
@quadrocopter: Drága barátom! Amiről most írtál az mind szóbeszéd! Se eljárás, se nyomozás, sehol egy bírósági ügy.
Másodszor, ha annyira irritálná az embereket ez a hazugsághalmaz, nem lenne ennyi támogatója a Fidesznek. Jelenleg nincs alternatívája! Ha a Jobbikkal összefogunk, lehet négyötödünk lesz! Libsiéknek nincs tömegbázisa, Gyurcsány böszmeségét képtelenek kiheverni!
Persze libsiék próbálják hergelni az embereket, de nem hiszik el a hazug bandának, hogy a Fidesz rossz lenne! Ez van öcsisajt! :-)
DR Eric CARTMEN
Viktor nekik is üzent ! --- Szavazásnak vége. Itt már a műbalhé se segít. Menet lefújva !
quadrocopter
@Bringás: Na akkor jegyzetelj:

1/ A hordának kb. 2.7 milliós a tábora, ahhoz képest, hogy van 8.2 millió választópolgár!
2/ A kvótás baromságot is csak kb. 600.000 -en támogatták, nem többen!
3/ Ott, ahol egy Rogán tökeit nem lehet megcsavargatni emberesen a tények ellenére, mert Polt-.védelem alatt áll, ott elég helytelen hatósági eljáráshiányra hivatkozni!
4/ Amennyiben hittek volna a kvótás igazságban, bőven meg lett volna az eredményes népszavi, a horda javára!

Ez van, kispiskóta.
Bringás
@quadrocopter: Öcsisajt!
Miért is mi nyerünk mindig?
quadrocopter
@Bringás: Úgy tudod, hogy most nyertetek? Kérdezz meg erről egy nálad iskolázottabbat! Kispite.
Bringás
@quadrocopter: Mondtam! Ebből mi csak jól tudunk kijönni! Ti sehogy! :-)))))))))))))
Bringás
Ja és van egy jó kifejezés, amit nem tudok lefordítani: Open Fire!
quadrocopter
@Bringás: Merj nagyokat álmodni, a törvénysértések qrmánya sehol nem húzta sokáig, különösen úgy nem, ha elzárták a külföldi támogatásokat! Márpedig meleg ez a téma mostanában, nem véletlenül.
Bringás
@quadrocopter: Bizony, mi nyerünk mindig! Hol vannak a szavazóitok?
quadrocopter
@Bringás: A "mindig" erős túlzás volt, hol van a Budai-Mélynövésű Gyula 1242 "sáros szoci-ügye?" melyek csak addig voltak sáros ügyek, amíg el nem jöttek a választások. Aztán a hivatali elfogult egédlet, amely azonkívül, hogy bűncselekmény, még aljas is ( NVI/NVB) A sorozatos hazugságok, már vezéri szinten is és amiket korábban jeleztem, töltik a poharat. Egy dolog hiányzik a maffia elkergetéséhez, az összefogás egysége és csomagolhattok, ki külföldre, ki a Kozma utcai "szeretetotthonba". Mert hajlamosak vagytok elfelejteni, hogy a választók 27 %-a szavazott a hordára, 34 % nem a hordára szavazott, de szétszórta a szavazását és 39 % nem szavazott. Nos, itt kell változtatni és fogkefe meg 3 napi hidegkaja és az illiberális elmeroggyant őrület mehet Horthy mellé a szeméttelepre!
Úgy hirlik a nyugdíjasok szervezkednek, látva a mérhetelen és pofátlan luxust, meg a 0.9 %-os aljasságot. Márpedig ha bekeményítenek, akkor futósra vehetitek. A rezsirizsa sem dobott akkorát a megtakarításokon számukra és erre ennyi idő kellett, hogy észrevegyék.
Szóval egyáltalán nem vagytok bebiztosítva a további gennyeskedésre 2018 után.
Warlord
@Bringás: Tisztelt bringás! Ma jelentkezett nálam valaki, aki nem a pénzért adott rólad információt, hanem hozzárakott a felkínált összeghez 20.000 ft--ot hogy tegyem közzé. Így tehát már 70.000 ft megy a gyermekkórháznak. Amit természetesen aznap dokumentálok, amikor letépem a szádat, egy nappal az előtt, mielőtt nyilvánosságra hozom az adataidat.
Hogy felismerd kiről van szó: ott volt, amikor a hűtőmágnest fel akartad rögzíteni a gipszkartonra.
Továbbá igazolja arccal és címmel, mint én, a következőket:

Soha nem voltál páncélos tiszt. Nincs értelme szarakodni. A címemet tudod. Bármikor jöhetsz. Ha ember vagy, és úgy érzed hogy nincs igazad, rakd ki te is a címedet mint én. Nem a lavegőbe beszélek. Vagy a címed, vagy gyere. Mert te nem tudod hogy én ki vagyok. Ha nem teszed, megteszem én, igazolva a bűnlajstromodat komcsi geci

Te mit gusztustalankodsz itt, hazug tetü? Sorolom: gyáva vagy, mert mert nem mersz eljönni, pedig tudod a címem. Hazug vagy, mert azt mondtad a páncélosoknál tiszt voltál. Soha nem voltál. Ellenben munkásőr és III/III-as igen. Kölcsönkapott pénzt nem adtál vissza. Nőt öngyilkosságba kergettél. Beteg embereken röhögsz. Legközelebb az elérhetőségeidet is felrakom. Te ocsmány, önálló gondolatoktól mentes féreg. Takarodj vissza a csuti zsírdisznó valagába.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.