A külügyminiszter szerint Magyarország a jó oldalon áll a migrációs kérdésben, Trumppal pedig végre vége lehet a demokrácia exportjának.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na, ha ezert az agyament megjegyzesert sem b@sszak ki a magyarokat a civilizalt vilagbol, akkor tulajdonkeppen megerdemlik a demokracia bukasat. Ekkora baromsagot igy belenyomni a pacekba: ehhez vagy merhetetlen batorsag, vagy merhetetlen nagy hulyeseg kell.
Asszem, a gunarnyakunak mindkettobol rengeteg van...(Ahhoz, hogy ennyi baromsagot mondhasson, valoban nagy batorsag kell...:o))))
Nessy
@karma1: A bátorságot meg Orbán biztosítja! Ami hülyeséget ő nem akar kimondani, azt Szíjjártó gondolkodás nélkül kimondja. És miután annyit ért a diplomáciához, mint Hajdú a harangöntéshez, fel sem fogja, hogy miket mond. Aztán megsértődik, ha valaki visszaválaszol!
karma1
@Nessy: Most olvastam a masik nyilatkozatat a Die Pressenek, ...Hat ennek teljesen elment az esze! Hogy allithat ilyen dolgokat? Meg hogy az embereknek eleguk lett a demokraciabol? Lehet, hogy neki igen, mert az igazi demokraciaban meg megkerdeztek tole, hogy mi a francbol vette a 165 millios hazat... Ma mar talan nem kene szamot adnia, de 4 eve meg igen...
Ha ennyire elege van a demokraciabol, meg a bekebol, akkor huzzen el a francba Aleppoba, aztan mindjart telefoshatja a gatyajat, lesz eleg izgalom az eleteben.
Eladott Ország
Szijjártó Péter teremfocista, aki kifizetődő hobbit űz, külügyminiszterkedik, ha már úgy alakult, hogy közel tudott sündörögni gyermekkori
bálványához, az Orbán nevű emberhez. Ért is hozzá, mert a büfé­sörhablehúzó szakon a
sportmenedzserkedés mellett nemzetközi kapcsolatok is be valának írva az indexébe, egyszóval semmi más nem kellett, hogy képviseljen minket Azerbajdzsántól Óceániáig. Igaz, hogy fejlett
gazdaságú nyugati országban nem fogadja őt senki, de ki a francot érdekel, ameddig az összes diktatúrát végig tudja trappolni.
Így bizony! Kiemelte, aláhúzta, rámutatott, kidudorította, összenyomta és megrágta, majd
előadott egy halom hülyeséget, ahogy már az lenni szokott. A dolog veleje, hogy szar az Unió,
ahogy van. Mégpedig például azért szar, mert érzelmekre alapozza a stratégiáját, meg a vitáit
Szemben a Fidesz kormánnyal, amelyik állandóan olyan mértékben racionális, hogy a vakolat is
lehullik tőle a parlament homlokzatáról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.