Orbán Viktor miniszterelnök szombaton Rómában az uniós tagországok és az uniós központi intézmények vezetői társaságában aláírta az EU közös jövőjéről szóló nyilatkozatot.

Mintegy kikapcsolódásként benézett Ferenc pápához is egy kis audienciára. Orbán Facebook-oldala arról tanúskodik, hogy kedélyes hangulatban telt az egyházfőnél tett látogatás:

A követőket is megmozgatta a nagy esemény, íme a legnépszerűbb komment:

Orbán Viktor beugrott a pápához is Rómában

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
civilhetes.net/dr-orban-viktor-csuhasok-terdre-imahoz
Orbán Viktor: Csuhások! Térdre, imához! Remélem, a kereszténydemokraták tapsolnak. "Jézus Krisztus nevében tapsot kérek!"
Milyen egyszerű a megtérés és az emberi felejtés az érdek. Paskai László bíboros (1987- 2002) és Erdő Péter bíboros ( 2002- ) egyetlen alkalommal sem emelte fel a szavát Orbán Viktor, keresztényeket sértő kijelentései miatt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vonotok
Ó, ég ! ekkora jeleltemen egy férget mint ez a " kis g...i " Volt bőr a pofáján kezet csókolni a Pápának, az inkább hajtotta volna a halál f...ra. A sajtó jelenlétében, hogy por éget volna a " nagy vezír "
Cefi
Orbán Viktor beugrott a pápához is Rómában.
...azóta is keresik a pápa gyűrűjét...
JAJMÁR
A Viktor "nagyon van"!

"Ma már tudom: a legsúlyosabb baj, ha valaki „nagyon van”. Egy politikus bölcsebb lenne, egy színész tehetségesebb, egy férj jobb, és minden ember sokkal boldogabb, ha fölismerné, hogy „nagyon van”. A hatalom oly mértékig eltorzítja lelkünket, mint ahogy arcunk vonásai is eltorzulnak, ha egy szélcsatornában szembenézünk a viharral. Iszonyatos nyomása van. Ha egy újgazdag azt mondja, hogy „Én, öregem, nem változtam semmit! Éppolyan egyszerű ember maradtam, mint voltam!” — az egészen biztos, hogy saját helyzetét nem mérte föl. Lelke nemcsak eltorzult, de ráadásul még menthetetlen is, mert erről nem is tud. Ezt a torzulást még senkinek sem sikerült megúszni. Az embernek nem való, ha „nagyon van”, mert egy porszem. Jézusi szóval: lelki szegény. Amíg ezt tudja magáról, „övé a mennyek országa”. De amikor azt hiszi, hogy ő egy Valaki, egy mások fölé emelkedett sugárzó Nap — akkor baj van, s kezdődik a pokoljárása. " (Müller Péter)
division
@karma1: Azért sokkal kulturáltabb voltál régebben, persze ahogy az ember öregszik úgy képes meghülyülni, ill. a rossz szex is képes ilyenekre:-))
Papuska1
@vonotok: Nem csókolt kezet! Kezet fogott vele. Ezt írja elő a protokoll protestáns vendég és a pápa találkozásakor.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.