Arnold Schwarzenegger videóban üzent Donald Trumpnak, miután az elnök elmondta, az USA kilép a párizsi egyezményből. Az osztrák származású volt színész aggódik a föld jövője miatt, és rossznak ítéli az Egyesült Államok első emberének döntését.

Schwarzenegger is beszólt Trumpnak

Arnold Sczhwarzenegger is megszólalt azután, hogy Donald Trump jelezte, az USA kilép a párizsi egyezményből. A volt kaliforniai kormányzó nem tapsol az elnök döntésének.

Egy ember nem állíthatja meg a haladást. Egy ember nem állíthatja meg a tiszta energiáink forradalmát. Senki sem tud visszamenni az időben, csak én…

- kezdi a videót.

A volt kaliforniai kormányzó ezután kifejti, Donald Trumpnak óriási felelőssége van, ezért jobban át kellett volna gondolni a döntését. Az Egyesült Államokban évente 200 000 ember hal meg a légszennyezés okozta betegségekben, de a természetben is hatalmas károkat okoz.

Nem dőlhetünk hátra, miközben emberek halnak vagy betegszenek meg, különösen, ha tudjuk, lenne megoldás.

Schwarzenegger próbálja megnyugtatni Trumpot, szerinte a tiszta energia „nem félelmetes”, sőt, kevésbé van rossz hatással az egészségre, ráadásul a gazdaságra is pozitív hatással van.

Tisztelt elnök Úr, válassza a jövőt!

-  kérleli Trumpot a videó végén.

Nem tudni, Donald Trumpra milyen hatással lesznek az ex-terminátor szavai, hisz az elnök nem nagyon változtatja meg a véleményét.

Fotó: Facebook/Arnold Schwarzenegger

ATTN

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Schwarzenegger fogja meg "trámpot", rázza meg, majd csak ráeszmél, hogy amióta elnök... Elnök???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.